Hobbyschema

Klubbarna startar i september 2023 i vecka 36, alltså från och med måndagen den 4 september 2023. Nedan finns ett hobbyschema.

Anmälan

Anmälning till klubbar görs genom att klicka på länken. Ett anmälningformulär öppnas på sidan. Anmälan öppnas på onsdag den 23 augusti kl 8.00.
Vissa av klubbarna har anmälan direkt till klubbledaren på skolan. Läs klubbens beskrivning för att se om anmälan görs direkt till klubbledaren.

Måndagar

Tisdagar

Kom och träna i skolans gym! Kenneth är på plats och hjälper med tekniken. Anmälan direkt till Kenneth i skolan.

Gratis bowling på egen hand i små grupper (2-5 personer) på Tapiolas bowlinghall. Det finns 4 spår reserverade för Hagelstamska skolan från 16.00 till 17.00. Bowlingskor ingår i avtalet. Till Hagalund kommer du från Grankulla med bussarna 548 och 549. Restid är ca 20 minuter.

Onsdagar

I den här klubben kan du träna alpine samt din styrka och smidighet i hela kroppen på ett mycket mångsidigt sätt under ledning av GrIFK Alpine. Under vintersäsongen kommer du att vara på skidor och under den snöfria säsongen innehåller programmet idrottsbanor, parkour och äventyrsutmaningar för alla nivåer. Du kan ha åkt alpine tidigare eller vara helt nybörjare. Klubben förser dig med lämplig skidutrustning, så allt du behöver ta med dig är bekväma sportkläder. Klubben är tvåspråkig.

Torsdagar

Kom och träna i skolans gym! Kenneth är på plats och hjälper med tekniken. Anmälan direkt till Kenneth.

Kom och spela korgboll! Självspelande grupp. Målet är att ha roligt och spela tillsammans. Kenneth är på plats (på gymmet) för att hjälpa vid behov. Anmälan direkt till Kenneth i skolan.

Vi gör trähantverk efter våra egna planer. Instruktören hjälper till med planering och tillverkning. Anmälan direkt till Andrae.

Kom och laga mat tillsammans med Tessy!

I klubben lär du om digitala teknologier. Du får lära dig att skapa 3D-modeller och använda 3D-skrivaren, programmera, använda VR-teknologin och små roboter (t.ex. Lego) osv.

Fredagar