Hobbyschema

Hobbyklubbarna startar igen på vecka 36 dvs. från måndagen den 5. september 2022. Nedan finns hobbyschemat. Det kan ännu bli förändringar i körernas tider.

Anmälning till klubbar görs genom att klicka på länken. Ett anmälningformulär öppnas på sidan. Anmälan öppnas på måndag den 22. augusti kl 7.00.

Måndagar

Kom och spela handboll! Målet är att ha roligt med handboll. De behöver inga förkunskaper för att delta i klubben. Klubben arrageras i Bollhallen.

Freegym är avsedd för alla gymnastikglada barn som är intresserade av idrott, gymnastik och akrobatik. I träningen kombineras redskapsgymnastik, parcour, gymnastik och styrkeövningar och de roliga timmarna bjuder på möjlighet att lära sig nya trick och färdigheter utan tävlingsverksamhet. 

Tisdagar

Anmälningen sker via skolan.

I klättringsklubben klättrar vi och rör oss: vi tränar klätterkunskaper individuellt och i gruppen gör vi till exempel stafetter som klättringens inslag kombineras till. Du behöver inga förkunskaper för att delta i klubben.

Du är hemma och lagar middag till din familj med hjälp av ledaren på Google Meet.

Onsdagar

I klubben lär du om digitala teknologier. Du får lära dig att skapa 3D-modeller och använda 3D-skrivaren, programmera med Scratch, använda VR-teknologin och små roboter (t.ex. Lego) osv. Klubb för nybörjare.

I klubben lär du om digitala teknologier. Du får lära dig att skapa 3D-modeller och använda 3D-skrivaren, programmera med Scratch, använda VR-teknologin och små roboter (t.ex. Lego) osv. Klubb för dem som har lite förkunskaper t.ex. dem som har deltagit i sommarkurs i DigiLabbet eller dem som har deltagit i Granimodellens DigiLabklubb förra året.

Hobbyklubben är till alla som är intresserade av att testa olika bollspel eller utöva sporten en gång i veckan. Klubben är lågträskelklubb som inte kräver tidigare erfarenhet av bollspel. Klubbens huvudfokus ligger på att njuta av träning genom glädje och delaktighet och givetvis genom att spela. Deltagare hämtas från Granhultskolan till Mäntymäki skolan och tillbaka.

Du är hemma och lagar middag till din familj med hjälp av ledaren på Google Meet.

Torsdagar

Anmälningen sker via skolan.

Anmälningen sker via skolan.

Fredagar

Anmälningen sker via skolan.

En hobbyklubb organiserad av de olika avdelningarna i GrIFK där du kan prova olika sporter! Inkluderar fotboll, handboll, innebandy, ishockey och alpine. När en klubbmedlem har provat varje sport en gång, har hen en möjlighet att välja vad hen vill göra vid varje klubbpass. Deltagare hämtas från skolan under den första månaden.

En hobbyklubb organiserad av de olika avdelningarna i GrIFK där du kan prova olika sporter! Inkluderar fotboll, handboll, innebandy, ishockey och alpine. När en klubbmedlem har provat varje sport en gång, har hen en möjlighet att välja vad hen vill göra vid varje klubbpass.