Tillbaka till evenemang

Loppis på stadshuset – Gåvor till julklappsäcken

30.11.2023 kl. 17.00 20.00

Välkommen på loppis till stadshuset!

Julens magi närmar sig tillsammans med vintern. För att fira, ordnar vi loppis med temat Gåvor till julklappsäcken den 30.11 kl. 17.00-20.00. Vi välkomnar försäljning av leksaker, spel, böcker, pysselmaterial och allt annat som passar som gåvor. En gåva behöver inte alltid vara ny för att vara värdefull. Du kan hitta en bok som din vän alltid har drömt om, en leksak som står på tomtens önskelista eller till och med handgjorda julkort. Vi uppmuntrar återanvändning och erbjuder möjligheten att köpa kvalitetsgåvor till förmånliga priser.

Du kan sälja leksaker, böcker, spel, konst och allt annat som du tror någon skulle glädjas av att få som gåva. Tänk dock på att bara ta med saker i gott skick. Försäljningsbordet är kostnadsfritt.

Staden strävar efter att främja en hållbar livsstil. Loppisen den 30.11 fokuserar på gåvor för julklappssäcken. Målet är att främja hållbar utveckling och hjälpa Grankulla på vägen mot klimatneutralitet fram till 2030. All hjälp är värdefull för att vi ska nå detta mål.

Vi erbjuder avgiftsfria bord så att ni kan sälja vinterkläder, skor och redskap för vinteridrott som ni inte använder mer. Detta är ett utmärkt sätt att ge dina prylar nytt liv samtidigt som du gör ett miljövänligt val. Boka ett avgiftsfritt bord redan nu och säkra din plats! Kom ihåg att berätta om evenemanget till dina vänner och grannar!

Viktig information:
Vi uppmanar deltagarna att komma gående, ta kollektivtrafiken eller åka samåkning eftersom parkeringsplatserna är begränsade. Samåkning är inte bara ett bekvämt alternativ utan också ett mer hållbart val för miljön. Låt oss tillsammans minska vårt koldioxidavtryck och göra en liten insats för miljön!

Vi önskar att du tar med kontanter och eventuella andra betalningsalternativ, för att underlätta dina inköp och försäljning.

Endast en person kan boka ett bord, men det är fritt fram att dela försäljningsbordet med en kompis eller familjemedlem.

Boka ditt avgiftsfria bord här.
Följ evenemanget på Facebook.

Det andra loppiset i november är den 2.11 med temat Vinterkläder, skor och redskap för vinteridrott.

Vi vill uppmuntra återvinning och erbjuda möjligheten att skaffa högkvalitativ vinterutrustning till ett förmånligt pris samtidigt som vi stöder hållbar utveckling och klimatneutralitetsmålet. Tillsammans kan vi göra ett gott exempel och visa att små insatser kan leda till stora förändringar!

Vad: Loppis på stadshuset – Gåvor till julklappsäcken
När: torsdagen 30.11. 2023 kl. 17.00-20.00. Möjlighet att ställa i ordning försäljningsbordet från kl. 16.00.
Var: Stadshusets fullmäktigesal, Grankullavägen 10, 02701 Grankulla.
Kostar: Avgiftsfritt. Boka ditt bord här! FULLBOKAD!
För vem: Alla som vill köpa och sälja gåvor för julklappssäcken.
Arrangör: Grankulla stad

Inträdesavgift

Fritt inträde

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Evenemangets webbplats

Tilläggsinformation

Nina Allenius

Idrottstjänstkoordinator
Organisation
Bildning - Idrottsväsendet

Gisela Montonen

Kultur- och kommunikationsplanerare
Organisation
Bildning - Kulturväsendet