Tillbaka till evenemang

Loppis på stadshuset – Vinterkläder, skor och redskap för vinteridrott

2.11.2023 kl. 17.00 20.00

Välkommen på loppis till stadshuset!

Har barnens vinterskor blivit för små för nästa vinter? Eller kanske du själv behöver nya skridskor? Staden ordnar loppis på stadshuset den 2.11 med temat vinterkläder, skor och redskap för vinteridrott. Vi vill uppmuntra återvinning och erbjuda möjligheten att skaffa kvalitativ vinterutrustning till ett förmånligt pris.

Kom och sälj dina gamla vinterkläder, skor och redskap för vinteridrott. Du tar väl endast med utrustning som är i gott skick. Försäljningsplatsen är avgiftsfri. 

Staden strävar efter att främja en hållbar livsstil. Loppisen den 2.11 fokuserar på vinterkläder, skor och redskap för vinteridrott. Målet är att främja hållbar utveckling och hjälpa Grankulla på vägen mot klimatneutralitet fram till 2030. All hjälp är värdefull för att vi ska nå detta mål.

Vi erbjuder avgiftsfria bord så att ni kan sälja vinterkläder, skor och redskap för vinteridrott som ni inte använder mer. Detta är ett utmärkt sätt att ge dina prylar nytt liv samtidigt som du gör ett miljövänligt val. Boka ett avgiftsfritt bord redan nu och säkra din plats! Kom ihåg att berätta om evenemanget till dina vänner och grannar!

Viktig information:
Vi uppmanar deltagarna att komma gående, ta kollektivtrafiken eller åka samåkning eftersom parkeringsplatserna är begränsade. Samåkning är inte bara ett bekvämt alternativ utan också ett mer hållbart val för miljön. Låt oss tillsammans minska vårt koldioxidavtryck och göra en liten insats för miljön!

Vi önskar att du tar med kontanter och eventuella andra betalningsalternativ, för att underlätta dina inköp och försäljning.

Endast en person kan boka ett bord, men det är fritt fram att dela försäljningsbordet med en kompis eller familjemedlem.

Boka ditt avgiftsfria bord här.
Följ evenemanget på Facebook.

Nästa loppis är 30.11, med temat Gåvor till julklappssäcken.

Vi vill uppmuntra återvinning och erbjuda möjligheten att skaffa högkvalitativ vinterutrustning till ett förmånligt pris samtidigt som vi stöder hållbar utveckling och klimatneutralitetsmålet. Tillsammans kan vi göra ett gott exempel och visa att små insatser kan leda till stora förändringar!

Vad: Loppis på stadshuset – Vinterkläder, skor och redskap för vinteridrott
När: torsdagen 2.11. 2023 kl. 17.00-20.00. Möjlighet att ställa i ordning försäljningsbordet från kl. 16.00.
Var: Stadshusets fullmäktigesal, Grankullavägen 10, 02701 Grankulla.
Kostar: Avgiftsfritt. Boka ditt bord här!
För vem: Alla som vill köpa och sälja vinterkläder, skor och redskap för vinteridrott.
Arrangör: Grankulla stad

Inträdesavgift

Fritt inträde

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Evenemangets webbplats

Tilläggsinformation

Nina Allenius

Idrottstjänstkoordinator
Organisation
Bildning - Idrottsväsendet

Gisela Montonen

Kultur- och kommunikationsplanerare
Organisation
Bildning - Kulturväsendet