Tillbaka till evenemang

Loppis på stadshuset – Festkläder, skor och accessoarer

25.4.2024 kl. 17.00 20.00

Loppis på stadshuset – festkläder, skor och accessoarer

Festsäsongen närmar sig – behöver du en ny klänning för examensceremonin eller nya stiliga skor? Kanske barnens festkläder från förra året är för små nu? På loppiset kan du sälja och köpa kläder, skor och accessoarer som passar till fest. Du kan ta med både barn- och vuxenkläder, skor och accessoarer. Kom ihåg att endast ta med dig saker i gott skick.

Vi erbjuder kostnadsfria bord, så du kan sälja saker som du inte använder mer. Detta är ett utmärkt sätt att ge dina saker ett nytt liv samtidigt som du gör ett miljövänligt val.

Kom ihåg att berätta om evenemanget till dina vänner och grannar! Ta med en vän och en tygkasse på loppis shopping! Vi önskar att du tar med kontanter och eventuella andra betalningsalternativ, för att underlätta dina inköp och försäljning.

Stadens mål är att främja hållbar utveckling och hjälpa Grankulla på vägen mot klimatneutralitet fram till 2030. Även din hjälp är värdefull för att vi ska nå detta mål.

Vi uppmanar dig som deltar att komma gående, ta kollektivtrafiken eller åka samåkning eftersom parkeringsplatserna är begränsade. Samåkning är inte bara ett bekvämt alternativ utan också ett mer hållbart val för miljön. Tillsammans kan vi minska vårt koldioxidavtryck och göra en insats för miljön!

Endast en person kan boka ett bord, men det är fritt fram att dela försäljningsbordet med en kompis eller familjemedlem.

Yrkesmässig försäljning av nya produkter, försäljning av piratprodukter, livsmedel, farliga apparater och ämnen samt försäljning av produkter som försämras med tiden är förbjuden. Du får sälja dina egna hantverksprodukter, förutsatt att de passar in i loppisens tema. Var vänlig och reservera inte ett bord endast för försäljning av hantverk.

Boka ditt avgiftsfria bord här.
Följ evenemanget på Facebook.

Loppis på stadshuset
7.3              Loppis på stadshuset
18.4       Cykling
25.4       Festkläder, skor och accessoarer

Vad: Loppis på stadshuset, festkläder, skor och accessoarer
När: Torsdagen 25.4.2024 kl. 17.00-20.00.
Var: Fullmäktigesalen i stadshuset, Grankullavägen 10, 02701 Grankulla.
Kostar: Kostnadsfritt, boka ditt bord här.
För vem: Alla som vill köpa och sälja festkläder, skor och accessoarer.
Arrangör: Grankulla stad.

Inträdesavgift

Fritt inträde

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Evenemangets webbplats

Tilläggsinformation

Nina Allenius

Idrottstjänstkoordinator
Organisation
Bildning - Idrottsväsendet

Gisela Montonen

Kultur- och kommunikationsplanerare
Organisation
Bildning - Kulturväsendet