Tillbaka till evenemang

Loppis på stadshuset

7.3.2024 kl. 17.00 20.00
Kirppis kaupungintalolla Loppis på stadshuset Flea Market at Town Hall. 7.3 Maksuton myyntipaikka! Gratis försäljningsplats! Free selling spot!

Loppis på stadshuset

Loppis på stadshuset är tillbaka, och årets första loppis är utan tema! Vad betyder det? Du kan sälja allt möjligt roligt, som gamla kläder i gott skick, leksaker, böcker, skivor och allt möjligt annat som ligger där hemma i knutarna. Tänk dock på att bara ta med saker i gott skick. Vi erbjuder kostnadsfria bord, så du kan sälja saker som du inte använder mer. Detta är ett utmärkt sätt att ge dina saker ett nytt liv samtidigt som du gör ett miljövänligt val.

Kom ihåg att berätta om evenemanget till dina vänner och grannar! Ta med en vän och en tygkasse på loppis shopping! Vi önskar att du tar med kontanter och eventuella andra betalningsalternativ, för att underlätta dina inköp och försäljning.

Stadens mål är att främja hållbar utveckling och hjälpa Grankulla på vägen mot klimatneutralitet fram till 2030. Även din hjälp är värdefull för att vi ska nå detta mål.

Vi uppmanar dig som deltar att komma gående, ta kollektivtrafiken eller åka samåkning eftersom parkeringsplatserna är begränsade. Samåkning är inte bara ett bekvämt alternativ utan också ett mer hållbart val för miljön. Tillsammans kan vi minska vårt koldioxidavtryck och göra en insats för miljön!

Endast en person kan boka ett bord, men det är fritt fram att dela försäljningsbordet med en kompis eller familjemedlem.

Yrkesmässig försäljning av nya produkter, försäljning av piratprodukter, livsmedel, farliga apparater och ämnen samt försäljning av produkter som försämras med tiden är förbjuden. Du får sälja dina egna hantverksprodukter, förutsatt att de passar in i loppisens tema. Var vänlig och reservera inte ett bord endast för försäljning av hantverk.

Boka ditt avgiftsfria bord här.
Följ evenemanget på Facebook.

Loppis på stadshuset
7.3              Loppis på stadshuset
18.4       Cykling
25.4       Festkläder, skor och accessoarer

Vad: Loppis på stadshuset, utan tema.
När: Torsdagen 7.3.2024 kl. 17.00-20.00.
Var: Fullmäktigesalen i stadshuset, Grankullavägen 10, 02701 Grankulla.
Kostar: Kostnadsfritt, boka ditt bord här.
För vem: Alla som är intresserade av loppisar och hållbara val.
Arrangör: Grankulla stad.

Inträdesavgift

Fritt inträde

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Evenemangets webbplats

Tilläggsinformation

Nina Allenius

Idrottstjänstkoordinator
Organisation
Bildning - Idrottsväsendet

Gisela Montonen

Kultur- och kommunikationsplanerare
Organisation
Bildning - Kulturväsendet