Tillbaka till evenemang

Loppis på stadshuset – idrott

18.4.2024 kl. 17.00 20.00

Loppis på stadshuset – Idrott

Ta chansen att förnya din idrottsutrustning på ett hållbart sätt denna vår och sommar! Vi hoppas på cyklar och idrottsutrustning som passar både barn och vuxna. Detta är ett utmärkt tillfälle att ge dina saker ett nytt liv och samtidigt göra ett val som är bra för miljön.

Kom ihåg att berätta om evenemanget till dina vänner och grannar! Ta med en vän och en tygkasse på loppis shopping! Vi önskar att du tar med kontanter och eventuella andra betalningsalternativ, för att underlätta dina inköp och försäljning.

Stadens mål är att främja hållbar utveckling och hjälpa Grankulla på vägen mot klimatneutralitet fram till 2030. Även din hjälp är värdefull för att vi ska nå detta mål.

Vi uppmanar dig som deltar att komma gående, ta kollektivtrafiken eller samåka eftersom parkeringsplatserna är begränsade. Samåkning är inte bara ett bekvämt alternativ utan också ett mer hållbart val för miljön. Tillsammans kan vi minska vårt koldioxidavtryck och göra en insats för miljön!

Försäljning
Du kan sälja och köpa cyklar och idrottsutrustning för både barn och vuxna. Tänk dock på att bara ta med saker i gott skick. Vi erbjuder kostnadsfria bord, så du kan sälja saker som du inte använder mer. Detta är ett utmärkt sätt att ge dina saker ett nytt liv samtidigt som du gör ett miljövänligt val.

Endast en person kan boka ett bord, men det är fritt fram att dela försäljningsbordet med en kompis eller familjemedlem.

Yrkesmässig försäljning av nya produkter, försäljning av piratprodukter, livsmedel, farliga apparater och ämnen samt försäljning av produkter som försämras med tiden är förbjuden. Du får sälja dina egna hantverksprodukter, förutsatt att de passar in i loppisens tema. Var vänlig och reservera inte ett bord endast för försäljning av hantverk.

Boka ditt avgiftsfria bord här.
Följ evenemanget på Facebook.

Loppis på stadshuset
7.3              Loppis på stadshuset
18.4       Idrott
25.4       Festkläder, skor och accessoarer

Vad: Loppis på stadshuset, cykling
När: Torsdagen 18.4.2024 kl. 17.00-20.00
Var: Om vädret tillåter är, på stadshusets gård. Annars i fullmäktigesalen i stadshuset, Grankullavägen 10, 02701 Grankulla
Kostar: Kostnadsfritt, boka ditt bord här
För vem: Alla som behöver ny idrottsutrustning
Arrangör: Grankulla stad

Inträdesavgift

Fritt inträde

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Evenemangets webbplats

Tilläggsinformation

Nina Allenius

Idrottstjänstkoordinator
Organisation
Bildning - Idrottsväsendet

Gisela Montonen

Kultur- och kommunikationsplanerare
Organisation
Bildning - Kulturväsendet