Takaisin tapahtumiin

Kaupungintalon kirppis – liikunta

18.4.2024 klo 17.00 20.00
liikunta välineitä

Kaupungintalon kirppis – liikunta

Tervetuloa kevään ja kesän liikuntavarusteiden kestävän shoppailun pariin! Nyt on loistava tilaisuus päivittää varusteesi. Meillä voit löytää ja tarjota niin lasten kuin aikuistenkin liikuntavarusteita. Tämä tapahtuma ei ainoastaan auta sinua löytämään upeita tarjouksia, vaan myös tukee ympäristöystävällisiä valintoja.

Muistathan kertoa tapahtumasta ystäville ja naapureille! Ota mukaan ystävä ja kangaskassi ostoksille! Toivomme että otatte käteisen rahan lisäksi käyttöön myös muita maksutapoja, jotta ostosten tekeminen olisi sujuvaa.

Kaupungin tavoite on edistää kestävää kehitystä ja auttaa Kauniaista kohti hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä. Myös sinun apusi on arvokas tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Kannustamme osallistujia saapumaan kävellen, julkisilla tai kimppakyydillä, sillä parkkipaikkoja on rajoitetusti. Yhteiskuljetus on paitsi kätevä vaihtoehto myös ympäristön kannalta kestävämpi ratkaisu. Pienennetään yhdessä hiilijalanjälkeämme ja tehdään pieni teko ympäristön hyväksi!

Myynti
Voit myydä ja ostaa niin lapsille kuin aikuisillekin tarkoitettuja liikuntavarusteita. Muistathan kuitenkin tuoda vain hyväkuntoisia tavaroita. Tarjoamme maksuttomia pöytiä, jotta voit tuoda myyntiin omia käyttämättömäksi jääneitä tavaroita. Tämä on loistava tapa antaa tavaroille uusi elämä ja samalla tehdä ympäristöystävällinen valinta.

Yksi henkilö voi varata pöydän, mutta pöydän saa halutessaan jakaa ystävän tai perheenjäsenen kanssa.

Uusien tuotteiden ammattimainen myynti, piraattituotteiden, elintarvikkeiden, vaaraa aiheuttavien laitteiden ja aineiden sekä pilaantuvien tuotteiden myynti on kielletty. Omia käsitöitä saa myydä, kunhan ne sopivat kirppiksen teemaan. Ethän kuitenkaan varaa pöytää pelkästään käsityön myyntiä varten.

Varaa maksuton pöytä tästä.
Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

Kaupungintalon kirppikset
7.3.                Kaupungintalon kirppis
18.4.        Liikunta
25.4.        Juhlavaatteet, kengät ja asusteet

Mitä: Kaupungintalon kirppis, liikunta
Milloin: Torstaina 18.4.2024. klo 17.00.-20.00
Missä: Kaupungintalon edessä jos sää suosii. Muuten kaupungintalon valtuustosali, Kauniaistentie 10, 02701 Kauniainen
Maksaa: Ilmainen. Varaa maksuton pöytä tästä
Kenelle: Kaikille jotka tarvitsevat uudet liikuntavarusteet
Järjestäjä: Kauniaisten kaupunki

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut

Lisätietoja antaa

Nina Allenius

Liikuntapalvelukoordinaattori
Organisaatio
Nuoriso ja liikunta - Liikunta

Gisela Montonen

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Sivistystoimi