Takaisin tapahtumiin

Kaupungintalon kirppis – Pyöräily

18.4.2024 klo 17.00 20.00
Pyöräily Cyckling Bicycling. Maksuton myyntipaikka! Gratis försäljningsplats! Free selling spot! 18.4. Kirppis kaupungintalolla Loppis på stadshuset Flea Market at City Hall

Kaupungintalon kirppis – pyöräily

Pyöräilykausi on tulossa – tuo myyntiin vanha pyöräsi tai pyörävarusteita! Voit myydä ja ostaa niin lapsille kuin aikuisillekin tarkoitettuja pyöriä ja varusteita. Muistathan kuitenkin tuoda vain hyväkuntoisia tavaroita. Tarjoamme maksuttomia pöytiä, jotta voit tuoda myyntiin omia käyttämättömäksi jääneitä tavaroita. Tämä on loistava tapa antaa tavaroille uusi elämä ja samalla tehdä ympäristöystävällinen valinta.

Muistathan kertoa tapahtumasta ystäville ja naapureille! Ota mukaan ystävä ja kangaskassi ostoksille! Toivomme että otatte käteisen rahan lisäksi käyttöön myös muita maksutapoja, jotta ostosten tekeminen olisi sujuvaa.

Kaupungin tavoite on edistää kestävää kehitystä ja auttaa Kauniaista kohti hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä. Myös sinun apusi on arvokas tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Kannustamme osallistujia saapumaan kävellen, julkisilla tai kimppakyydillä, sillä parkkipaikkoja on rajoitetusti. Yhteiskuljetus on paitsi kätevä vaihtoehto myös ympäristön kannalta kestävämpi ratkaisu. Pienennetään yhdessä hiilijalanjälkeämme ja tehdään pieni teko ympäristön hyväksi!

Yksi henkilö voi varata pöydän, mutta pöydän saa halutessaan jakaa ystävän tai perheenjäsenen kanssa.

Uusien tuotteiden ammattimainen myynti, piraattituotteiden, elintarvikkeiden, vaaraa aiheuttavien laitteiden ja aineiden sekä pilaantuvien tuotteiden myynti on kielletty. Omia käsitöitä saa myydä, kunhan ne sopivat kirppiksen teemaan. Ethän kuitenkaan varaa pöytää pelkästään käsityön myyntiä varten.

Varaa maksuton pöytä tästä.
Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

Kaupungintalon kirppikset
7.3.                Kaupungintalon kirppis
18.4.        Pyöräily
25.4.        Juhlavaatteet, kengät ja asusteet

Mitä: Kaupungintalon kirppis, pyöräily
Milloin: Torstaina 18.4.2024. klo 17.00.-20.00.
Missä: Kaupungintalon edessä jos sää suosii. Muuten kaupungintalon valtuustosali, Kauniaistentie 10, 02701 Kauniainen.
Maksaa: Ilmainen. Varaa maksuton pöytä tästä.
Kenelle: Pyöräilyharrastuksesta kiinnostuneille.
Järjestäjä: Kauniaisten kaupunki.

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman nettisivu

Lisätietoja antaa

Nina Allenius

Liikuntapalvelukoordinaattori
Organisaatio
Nuoriso ja liikunta - Liikunta

Gisela Montonen

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Sivistystoimi