Maankäyttöyksikkö vastaa Kauniaisten kaupungin kaavoituksesta, kiinteistönmuodostuksesta, maapolitiikasta, kartaston ja paikkatietoaineistojen ylläpidosta sekä mittauspalveluista. Maankäyttöyksikkö vastaa myös tilapäisistä maanvuokraus- ja maankäyttöluvista sekä toripaikkojen vuokraamisesta. Kaupungin kiinteistöinsinööri toimii virkansa puolesta julkisena kiinteistökauppojen kaupanvahvistajana.

Maankäyttöyksikön kesäaukiolo

Maankäytön asiakaspalvelun tavoittaa heinäkuussa ma-pe klo 9.00–14.30, s-posti: maankaytto@kauniainen.fi, puh. 050 411 1961.

Rakennusten maastoon merkitsemisiä, sijaintikatselmuksia ja muita maastomittauspalveluita ei suoriteta 8.7.–12.7. Lisäksi 29.7.-16.8. välisenä aikana suoritettavat maastomittaukset on tilattava viimeistään ma 22.7.

Asiakaspalvelu

Maankäyttöyksikkö sijaitsee kaupungintalon 2. kerroksessa, jossa asiakaspalvelu on avoinna ma – pe 9:00 – 15:00, käyntiosoite Kauniaistentie 10 ja postiosoite PL 52, 02701 Kauniainen.

Asiakaspalvelusta voi tilata karttaotteita, digitaalisia kartta-aineistoja, kiintopistetietoja, kiinteistörekisteriotteita sekä lainhuuto- ja rasitustodistuksia.

Ota yhteyttä

Virpi Mulari

Maankäyttösihteeri
Organisaatio
Yhdyskuntatoimi – Maankäyttö

Minna Penttinen

Maankäyttöpäällikkö
Organisaatio
Yhdyskuntatoimi – Maankäyttö