Tillbaka till evenemang

Organisations- och föreningsstrategi – verkstad

Verkstad med fyra vuxna runt ett bord.

Välkommen att delta i skapandet av Grankulla stads organisations- och föreningsstrategi! Under våren 2022 har vi skapat en ram för detta arbete i organisations och föreningsnätverket. Nu har du en unik möjlighet att påverka strategins slutliga form och särskilt de ämnen som rör välbefinnande, och som du önskar att staden särskilt ska stödja.

Kom med och delta i vår verkstad där vi öppet diskuterar vad du skulle vilja se i Grankulla. De föreningar och organisationer som finns i vårt samhälle har en viktig roll i stadsutvecklingen, och detta är din chans att framföra dina egna tankar och synpunkter. Oavsett om du är redo att föreslå nya tillvägagångssätt eller att lyssna på andras åsikter, ser vi fram emot ditt bidrag.

Det är viktigt att komma ihåg att varje röst är värdefull och betydelsefull. Vi är övertygade om att mångsidiga perspektiv kommer att berika vår strategi och hjälpa oss att skapa en ännu bättre miljö för våra invånare.

Om din kalender inte tillåter fullständig deltagande, oroa dig inte! Du kan fortfarande delta under en del av tiden och bidra till diskussionen.

Tillsammans kan vi skapa en meningsfull och inflytelserik organisations- och föreningsstrategi för Grankulla, som speglar lokalinvånarnas behov och önskemål. Kom med och påverka vår framtid! Anmäl dig här!

Vad: Grankulla stads organisations- och föreningsstrategi verkstad
När: Måndagen 25.9.23 kl. 17.30-20.00
Var: Grankulla stadshus, fulltmäktigesalen / matsalen, Grankullavägen 10, 02700 Grankulla
För vem: Alla förening och organisations aktiva i Grankulla
Kostar: Kostnadsfritt, anmäl dig i förväg här

Inträdesavgift

Fritt inträde

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Evenemangets webbplats