Takaisin tapahtumiin

Järjestöstrategia – työpaja

Workshop neljä aikuista pöydän ääreellä jotka hymyilevät.

Tervetuloa osallistumaan Kauniaisten järjestöstrategian luomiseen!

Keväällä 2022 olemme luoneet järjestöverkostossa raamit tälle työlle. Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa strategian lopulliseen muotoon ja erityisesti siihen, millaisia hyvinvointiin liittyviä aiheita toivot, että kaupunkimme erityisesti tukisi.

Tule mukaan osallistumaan työpajaan, jossa avoimesti keskustelemme siitä, millaista järjestöstrategiaa Kauniaisissa haluaisitte nähdä. Järjestöissämme olevilla on merkittävä rooli kaupunkimme kehityksessä, ja tämä on tilaisuutesi tuoda omat ajatuksesi ja näkemyksesi esiin. Olitpa sitten valmis ideoimaan uusia lähestymistapoja tai kuuntelemaan muiden näkemyksiä, odotamme innolla panostasi.

On tärkeää muistaa, että jokainen ääni on arvokas ja merkityksellinen. Olemme vakuuttuneita siitä, että monipuoliset näkökulmat rikastuttavat strategiaamme ja auttavat meitä luomaan entistä paremman ympäristön asukkaillemme.

Mikäli kalenterisi ei salli täyden osallistumisen, älä huoli! Voit silti ottaa osaa osan aikaa ja tuoda oman panoksesi keskusteluun. Ilmoittaudu mukaan etukäteen tästä!

Yhdessä voimme luoda Kauniaisten järjestöstrategiasta merkityksellisen ja vaikuttava, joka heijastaa paikallisten asukkaiden tarpeita ja toiveita. Tule siis mukaan ja vaikuta tulevaisuutemme suuntaan!

Mitä: Kauniaisten Järjestöstrategia – työpaja
Milloin: Maanantaina 25.9.23. klo 17.30.-20.00.
Missä: Kauniaisten kaupungintalo valtuustosali/ruokala, Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen
Kenelle: Järjestötoimijat ja aktiiviset Kauniaisissa
Maksaa: Maksuton, ilmoittaudu mukaan etukäteen tästä.

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut