Tillbaka till evenemang

ART HOUSE – Kärlekens hjältar AVBOKAD

1.12.2022 kl. 18.00 20.00

Filmens premiär har flyttats, vi visar en annan Art House-film istället.

December Art House-filmen hittar du här

ART HOUSE – Kärlekens hjältar

Premiär: 18.11.2022
Längd: 121 min.

Vi får följa ett par genom deras liv tillsammans, från första förälskelsen genom tider av prövningar när fest blir till vardag. Hon är serietecknare, han är universitetsprofessor. Hon är impulsiv och tar för sig av livet, han är stillsam och menar att allt som sker i livet har vetenskapliga förklaringar. En dag beslutar hon sig för att göra ett seriealbum om deras egen relation. Hon döper serien till ”Superhjältar” och ställer frågan vilka ”superkrafter” en man och en kvinna måste vara skaffa sig för att lyckas hålla ihop ett äktenskap livet ut?

Finlands filmstiftelses import stöd 2022.

Se trailer här (Youtube)

Biljetter skall köpas från Bio Grani.
Bio Grani öppnar biografen en halv timme före dagens första film börjar. Ni kan boka en biljett i förväg via e-post info@biograni.fi eller via Bio Granis hemsida. Telfonservice är öppen under teaterns öppettider via numret 09 505 3062 för endast lokalnätsavgift. Reserverade biljetter måste lösas in senast 15 minuter före filmens början.

Vad: Art House- filmserie – Kärlekens hjältar
När: Torsdagen den 1.12.2022 kl. 18.00
Var: Bio Grani, Djäknestigen 4
02700 Grankulla
Kostar: 10€
För vem: alla över 12 år

Art House- filmserien är ett samarbete mellan Bio Grani och Grankullas kulturtjänster. Grankullas kulturtjänster väljer varje månad en ny film som inte annars skulle visas på Bio Grani. Film evenemanget sker en gång i månaden och kostar 10€. Art House- filmserien är ett sätt för Grankulla stad ge Grankulla bor möjligheten att se nya filmer till ett billigare pris. Alla är välkomna, vi påminner er dock att kolla filmens åldersgräns.

Inträdesavgift

10€

Åldersgräns

12

Evenemangets webbplats