Takaisin tapahtumiin

ART HOUSE – Rakkauden Supersankari PERUTTU

1.12.2022 klo 18.00 20.00

Elokuvan ensi-ilta on siirretty joten tulee toinen Art House-elokuva tämän sijaan.
Joulukuun Art House elokuvaa löydät täältä!

ART HOUSE – Rakkauden Supersankari

Ensinäytös: 18.11.2022
Pituus: 121 min.

Tarina nuoresta parista, joka rakastuu ja ponnistelee pitääkseen suhteensa eläväisenä hellyyden ja riitojen, valheiden ja tunteiden, salailun ja pettämisen pyörteissä. Tunteikas ja hymyilyttävä parisuhdedraama kertoo ajan kulumisen vaikutuksesta yhdessäoloon ja esittää yksinkertaisen mutta perustavanlaatuisen kysymyksen: mitä supervoimia vaaditaan, jotta voi rakastaa toista läpi elämän? Rakkauden supersankari on palkittujen ja arvostettujen elokuvien The Place ja Salaisuuksien illallinen ohjaajan Paolo Genovesen uusin työ.

Suomen elokuvasäätiön maahantuontituki 2022.

Katso traileri (Youtube)

Liput tulee ostaa Bio Granilta.Bio Grani avaa teatterin ovet puoli tuntia ensimmäisen elokuvan aloitusta. Voitte varata lipun etukäteen sähköpostitse info@biograni.fi ja Bio Granin kotisivulta..
Bio Grani palvelee puhelimitse teatterin aukioloaikoina numerossa 09-505 3062 (pvm). Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min ennen elokuvan alkua.

Art House – elokuvaillat on yhteistyö Bio Granin ja Kauniaisten kulttuuritoimen kanssa. Kauniaisten kulttuuritoimi valitsee joka kuukausi uuden elokuvan joka ei muuten näytettäisi Bio Granissa. Art House-elokuvaillat ovat kerran kuukaudessa, ja maksavat kävijöille 10€. Art House- elokuvat ovat keino Kauniaisten kaupungille tarjoamaan uusia elokuvia halvemalla hinnalla Kauniaisten kaupunkilaisille. Kaikki ovat tervetullut, muistathan aina tarkistaa jos elokuvassa on ikäraja.

Mitä: Art House Elokuvasarja – Rakkauden Supersankari
Milloin: Torstaina 1.12.2022 klo 18.00
Missä: Bio Grani,
Teinikuja 4 02700 Kauniainen
Maksaa: 10€
Kenelle: Kaikki Kauniaislaiset yli 12 vuotta.

Tapahtuman hinta

10€

Ikäraja

12

Tapahtuman verkkosivut