Takaisin tapahtumiin

ART HOUSE – Kauniit Sielut

1.12.2022 klo 18.00 19.31

ART HOUSE – Kauniit Sielut

Ensinäytös: 4.11.2022
Pituus: 91 min.

Luomuvihanneksia polkupyörällään kuskaava 40-vuotias Igor (Alexandre Jollien) suistuu ojaan, kun eläkeikää lähestyvä hautausurakoitsija Louis (Bernard Campan) törmää autollaan CP-vammaisen Igorin polkupyörään. Louis soittaa lievästi loukkaantuneelle Igorille ambulanssin, mutta ei pääsekään tästä erikoisesta ja viisaasta tyypistä niin helposti eroon.

Muiden muassa Platonin, stoalaisten filosofien sekä Nietzschen ajatukset nousevat tärkeään osaan, kun miehet tekevät yhteistä matkaansa ja yrittävät tulla toimeen niin yhteiskunnallisten ennakkoluulojen kuin itse tekemiensä virheiden kanssa.

Kauniit sielut on ranskalaisen näyttelijä-ohjaaja-käsikirjoittaja Bernard Campanin ja sveitsiläisen filosofi-kirjailija Alexandre Jollienin yhteistyössä ohjaama road movie.

Suomen elokuvasäätiön maahantuontituki 2022

Katso traileri (Youtube)

Liput tulee ostaa Bio Granilta.Bio Grani avaa teatterin ovet puoli tuntia ensimmäisen elokuvan aloitusta. Voitte varata lipun etukäteen sähköpostitse info@biograni.fi ja Bio Granin kotisivulta..
Bio Grani palvelee puhelimitse teatterin aukioloaikoina numerossa 09-505 3062 (pvm). Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min ennen elokuvan alkua.

Art House – elokuvaillat on yhteistyö Bio Granin ja Kauniaisten kulttuuritoimen kanssa. Kauniaisten kulttuuritoimi valitsee joka kuukausi uuden elokuvan joka ei muuten näytettäisi Bio Granissa. Art House-elokuvaillat ovat kerran kuukaudessa, ja maksavat kävijöille 10€. Art House- elokuvat ovat keino Kauniaisten kaupungille tarjoamaan uusia elokuvia halvemalla hinnalla Kauniaisten kaupunkilaisille. Kaikki ovat tervetullut, muistathan aina tarkistaa jos elokuvassa on ikäraja.

Mitä: Art House Elokuvasarja – Kauniit Sielut
Milloin: Torstaina 1.12.2022 klo 18.00
Missä: Bio Grani,
Teinikuja 4 02700 Kauniainen
Maksaa: 10€
Kenelle: Kaikki yli 12 vuotta.

Tapahtuman hinta

10€

Ikäraja

12

Tapahtuman verkkosivut