Tillbaka till aktuellt
27.10.2021

Vi vill höra din åsikt om centrala frågor gällande Grankulla och strategin. Svara på enkäten och påverka hur Grankulla prioriterar sin verksamhet under de kommande åren. 

Många av er har redan svarat på de sex frågorna, tack för det! 🙂 Om du inte ännu hunnit göra det, så hinner du ännu framföra dina åsikter anonymt. Du kan svara fram till 31.10 kl. 12, men det lönar sig ändå att delta så snart som möjligt.

Klicka på länken nedan, och gör två saker:

  1. Välj det svar som du tycker är närmare eller mer lämpligt av de två svarsalternativen.
  2. Du kan lämna egna svar när som helst genom att trycka på knappen “Lägg till svar” längst ner på sidan. När du är färdig ska du skicka dina svar genom att trycka på “Skicka”-knappen som finns längst upp på sidan. Vänta en liten stund då sidan automatiskt omdirigerar dig till nästa fråga.

Grankulla utvecklar strategin tillsammans  

Observera följande: 

  • En del av svaren som används i jämförelsen kommer från andra deltagare. De har inte redigerats, så mindre och ofarliga stavfel kan finnas med. Svar på engelska kan också förekomma, ifall någon valt att skriva förslag på engelska.
  • Innoduel lottar ut varje par med svar. Samma svar kan därför förekomma två gånger.
  • Genom att välja mellan de två svaren kommer du vidare i undersökningen. Gör alltid ett val, även om det är svårt. Av de två svaren som visas väljer du det som är närmare eller mer lämpligt för dig.
  • Skriv svar med en låg tröskel, eftersom alla tankar är viktiga.