Takaisin ajankohtaisiin
27.10.2021

Vastaa kyselyyn ja vaikuta mihin Kauniainen painottaa toimintaansa tulevina vuosina. Hyödynnämme tuloksia valtuuston strategiaseminaareissa ja painopisteiden valinnassa. 

Moni teistä on jo käynyt vastaamassa kuuteen kysymykseen. Kiitos siitä 🙂 Jos et vielä ole ehtinyt sitä tehdä, vielä ehdit kertoa näkemyksesi anonyymisti. Vastausaikaa on 31.10. klo 12 asti, kannattaa kuitenkin käydä mahdollisimman pian osallistumassa. 

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja tee kahta asiaa

  1. Valitse aina kahden näkyvillä olevasta vastauksesta se, joka on sinulle läheisempi tai sopivampi. 
  2. Jätä oma ideasi mukaan milloin vain painamalla näytön alaosan nappia. Lopuksi lähetä kaikki vastauksesi ruudun yläosan “Lähetä” -napista. Ohjaudut automaattisesti seuraavaan kysymykseen, odota hetki siirtymistä.

Kauniainen kehittää strategiaa yhdessä 

Huomioi nämä asiat:

  • Osa vastauksista, joita pääset vertailemaan, ovat tulleet muilta osallistujilta. Niitä ei ole muokattu, joten pieniä ja vaarattomia kirjoitusvirheitä saattaa ilmetä. Myös vastauksia englanniksi voi ilmetä, jos vastaaja on päättänyt kirjoittaa ehdotuksensa englanniksi.
  • Innoduel arpoo jokaisen vertailtavan vastausparin. Sama vastaus voi siis esiintyä kahteen kertaan. 
  • Tekemällä valinnan kahden vastauksen välillä pääsette kyselyssä eteenpäin. Tehkää aina valinta, vaikka se olisi vaikeaa. Valitse kahden näkyvillä olevasta vastauksesta se, joka on sinulle läheisempi tai sopivampi.
  • Kirjoita vastauksia matalalla kynnyksellä, sillä kaikki ajatukset ovat tärkeitä