Tillbaka till evenemang

Ta bättre foton – verkstad för ungdomar

14.6.2023 kl. 13.00 15.00

Kom och upptäck magin med fotografering på en verkstad för ungdomar med den talangfulla fotografen Frida Lönnroos! Ta chansen att förbättra dina fotograferingsfärdigheter och låt din kreativitet flöda.

På onsdagen den 14 juni, kl. 13:00-15:00, välkomnar vi dig till Grani klubben för denna spännande fotograferingsverkstad. Oavsett om du är nybörjare eller har viss erfarenhet inom fotografering, kommer Frida att ge dig tips och tricks för att ta fantastiska bilder.

Det bästa av allt är att verkstaden är tvåspråkig och öppen för tonåringar i området. Du behöver inte förhandsanmäla dig eller betala något för att delta – det är helt kostnadsfritt!

Teman för bilderna kommer att anpassas efter deltagarnas intressen och preferenser. För att ge din åsikt om vilket teman för verkstaden du kolla in Grani klubbens Instagram-konto och deras sparade händelser. Tillsammans kan vi skapa en inspirerande och unik verkstads upplevelse!

Packa din kamera och kom och delta i denna fotograferingsverkstad som kommer att ge dig verktyg för att ta dina bilder till nästa nivå. Vi ser fram emot att träffa dig och utforska den fantastiska världen av fotografi tillsammans med Frida Lönnroos!

Verkstaden är perfekt för en ungdom som gillar att fotografera på fritiden, för den som drömmer att arbeta som fotograf och unga som vill börja ta bilder.

Frida Lönnroos Photography – Instagram
Frida Lönnroos Photography – Facebook

Vad: Ta bättre foton – verkstad för ungdomar.
När:  Onsdagen, 14.6 kl. 13.00-15.00.
Var: Ungdomsgården i Grankulla, Västra skolstigen 1-3, 02700 Grankulla.
För vem: För ungdomar.
Kostar: 0€
Arrangör: Grankulla kulturtjänster och ungdomstjänster.

Inträdesavgift

Fritt inträde

Åldersgräns

Avoin toiminta on matalan kynnyksen toimintaa johon voi tulla kuka tahansa nuori.

Tilläggsinformation

Gisela Montonen

Kultur- och kommunikationsplanerare
Organisation
Bildning - Kulturväsendet

Kermit Haapalainen

Ansvarig för ungdomstjänster
Organisation
Bildning - Ungdomsväsendet