Takaisin tapahtumiin

Miten saat hyvän valokuvan – työpaja nuorille

14.6.2023 klo 13.00 15.00

Tule ja koe valokuvauksen taika nuorille suunnaattussa työpajassa taitavan valokuvaajan Frida Lönnroosin kanssa! Hyödynnä tilaisuus kehittää valokuvaustaitojasi ja anna luovuutesi virrata vapaasti.

Keskiviikkona 14. kesäkuuta klo 13.00–15.00 olet tervetullut Grani Klubiin valokuvaustyöpajaan. Olit sitten aloittelija tai sinulla on jonkin verran kokemusta valokuvauksesta, Frida antaa sinulle arvokkaita vinkkejä ja niksejä upeiden kuvien ottamiseen.

Parasta kaikessa on, että työpaja on kaksikielinen ja avoin alueen teini-ikäisille. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä maksaa mitään osallistuaksesi – se on täysin ilmainen!

Kuvien teemat mukautetaan osallistujien kiinnostusten ja mieltymysten mukaan. Jotta voit antaa mielipiteesi teeman valinnasta, voit tarkastella Grani-klubin Instagram-tiliä ja tallennettuja tapahtumia. Yhdessä voimme luoda inspiroivan ja ainutlaatuisen työpajakokemuksen!

Pakkaa kamera mukaan ja tule osallistumaan tähän valokuvaustyöpajaan, joka antaa sinulle työkalut viedä kuvasi seuraavalle tasolle. Odotamme innolla tapaamista ja valokuvauksen upean maailman tutkimista yhdessä Frida Lönnroosin kanssa!

Tämä työpaja on täydellinen nuorelle, joka nauttii valokuvaamisesta vapaa-ajallaan, unelmoi valokuvaajan työstä tai haluaa aloittaa kuvaamisen.

Frida Lönnroos Photography – Instagram
Frida Lönnroos Photography – Facebook

Mitä: Miten saat hyvän valokuvan – työpaja nuorille.
Milloin: Keskiviikkona 14.6 klo 13.00-15.00.
Missä: Kauniaisten nuorisotalo, Läntinen koulupolku 1-3, 02700 Kauniainen.
Kenelle: Nuorille.
Maksaa: 0€
Järjestäjät: Kauniaisten kulttuuripalvelut ja nuorisopalvelut.

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

Avoin toiminta on matalan kynnyksen toimintaa johon voi tulla kuka tahansa nuori.

Lisätietoja antaa

Gisela Montonen

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Sivistystoimi

Kermit Haapalainen

Nuorisopalveluiden vastaava
Organisaatio
Nuorisopalvelut