Tillbaka till evenemang

Finland, natur, musik – välgörenhetskonsert

13.4.2024 kl. 14.00 16.00

Finland, natur, musik – välgörenhetskonserten framförs av nästan hundra musik- och dansproffs och studerande.

Intäkterna från konserten, efter direkta utgifter, går vidare till välgörenhetsorganisationer som Finlands Naturskyddsförbund, Finlands Röda Kors och WWF Finland. Intäkterna styrs fortfarande till destinationer i Finland.

Artisterna och deras bakgrundgrupper har skapat ett melodiskt och berörande evenemang med musik och dans. I programmet ingår bland annat orkestermusik arrangerad och dirigerad av violinisten och violinföreläsaren Tina Tynys, dans till musik av Panu Aaltio och sånger tolkade av skådespelerskan Eija Ahvo och sopranen Mariia Bertus, den vackra och sällan hörda medkännande kompositionen “Elegie” av kompositör och djurskyddsaktivisten Siri Brander (1866–1934) och melodisk musik av Erkki Melartin, Edvard Grieg och Jean Sibelius.

När akademiska manskören Psaldo och Tapiolakörens unga sångare tillsammans framför Finlandia, kommer det inte lämna publiken kall.

Följ evenemanget på Facebook.

Vad: Finland, natur, musik – välgörenhetskonsert
När: Lördagen 13.4.2024 kl. 14.00-16.00.
Var: Nya Paviljongen, Västra skolstigen 3, 02700 Grankulla
Kostar: 29,40€, köp biljett här.

Tillgänglighet
Vi rekommenderar att ni besöker Nya Paviljongen med kollektivtrafik. Det finns endast ett fåtal parkeringsrutor i närheten av Nya Paviljongen. Utanför Nya Paviljongen finns parkeringsrutor för personer med nedsatt rörlighet. Det är tillåtet att lämna av personer utanför Nya Paviljongen.

Nya Paviljongen är tillgänglig, man når konsertsalens första och sista bänkrader utan hinder. Det finns hiss för att ta sig till första raden.

Inträdesavgift

29,40€

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Evenemangets webbplats