Takaisin tapahtumiin

Suomi, luonto, musiikki – hyväntekeväisyyskonsertti

13.4.2024 klo 14.00 16.00

Suomi, luonto, musiikki – hyväntekeväisyyskonsertti tuo lavalle liki sata musiikin ja tanssin ammattilaista ja harrastajaa. Konsertin tuotot, suorien kulujen jälkeen, välitetään hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka ovat Suomen luonnonsuojeluliitto, Suomen Punainen Risti, Suomi ja WWF Suomi. Tuotot ohjautuvat heiltä edelleen Suomi-kohteisiin.

Yhteistyössä esiintyjien ja heidän taustajoukkojensa kanssa on luotu melodinen ja koskettava tanssin siivittämä tapahtuma.

Ohjelmassa on mm. viulisti ja viulunsoiton lehtori Tina Tynyksen sovittamaa ja johtamaa orkesterimusiikkia, kantaesityksenä kolmiosainen tanssi Panu Aaltion musiikkiin sekä lauluja näyttelijä Eija Ahvon ja sopraano Mariia Bertuksen tulkitsemina, aikaansa edellä eläneen säveltäjän ja eläinsuojelu-aktivisti Siri Branderin (1866-1934) kaunis ja harvoin kuultu myötätuntoinen sävellys Elegie jousiorkesterille (1894), Erkki Melartinin, Edvard Griegin ja Jean Sibeliuksen melodista musiikkia.

Akateeminen mieskuoro Psaldon ja Tapiolan kuoron nuorten ja lasten ohjelman lopuksi kajauttama Finlandia eivät tule jättämään katsojia kylmäksi.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa

Mitä: Suomi, luonto, musiikki – hyväntekeväisyyskonsertti
Milloin: Lauantaina 13.4.2024. klo 14.00.-16.00.
Missä: Uusi Paviljonki, Läntinen koulupolku 3, 02700 Kauniainen.
Maksaa: Alkaen 29,40€, liput voi ostaa täältä.

Tapahtumaa tukevat Espoon kaupungin kulttuurilautakunta, Kauniaisten kaupungin kulttuuripalvelut, Norwegian Embassy in Helsinki, Irish Embassy in Helsinki, Panu Aaltio, How Violins Oy, Ostinato Oy, Momentin Restaurants Oy, K-supermarket Grani, Bio Grani, ConAnima® sekä Copy Shop, Ihana Kukkanen, Lovi Oy, K-Supermarket Lähderanta, MahlaForest Oy, Musiikkikoulu Musaamo, RMO Tauko ja Unisport/Kerkko Oy. Päivitys mahdollinen.

Saavutettavuus
Parkkipaikkoja Uuden Paviljongin läheisyydessä on rajoitetusti, tämän takia suosittelemme että saavutte Uuteen Paviljonkiin julkisilla kulkuvälineillä. Liikuntarajoitteisille on varattu parkkipaikat Uuden Paviljongin ulkopuolelta. Saattoliikenne Uuden Paviljongin ovelle on sallittu.

Uuteen Paviljonkiin on esteetön pääsy. Uuden Paviljongin salin ensimmäiselle ja viimeiselle riveille on esteetön pääsy. Ensimmäiselle riville pääsee lavan kautta, jonne rakennuksessa oleva hissi vie. Saavutettavat WC:t löytyvät pohjakerroksesta.

Tapahtuman hinta

29,40€

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut