Tillbaka till evenemang

Puppy Yoga

3.12.2023 kl. 11.00 13.00

Puppy Yoga

Puppy Yoga Grankulla är en avslappnande träningsaktivitet som kombinerar yoga och valpar. Vi vill erbjuda både våra kunder och fyrbenta vänner en inspirerande, avslappnad och varmhjärtad upplevelse.

Puppy Yoga Grankulla förenar de positiva aspekterna av yoga och valpar. Yoga sägs minska stress, hjälpa till med återhämtning och förbättra sömnen. Valpar ökar produktionen av serotonin, vilket gör evenemanget till en underbar kombination av avslappning och välbefinnande.

Under evenemanget leder våra instruktörer en 45-minuters yogaklass, som är lämplig både för nybörjare och mer erfarna. Så det spelar ingen roll om du är nybörjare – var modig och kom med!

Evenemanget ordnas av kulturproducentstuderande från Humanistiska Yrkeshögskolan i samarbete med staden Grankulla.

Anmälan till evenemanget sker via ett Webropol-formulär. Anmäl dig här.  Evenemanget har ett begränsat antal deltagarplatser. Du kommer att få en personlig bekräftelse från oss om du har fått en plats på evenemanget!

Under hösten vimlar det av evenemang i Grankulla när första årets kulturproducentstudenter från HUMAK ordnar evenemang i samarbete med Grankulla stad.

Det kommer att bli sex olika evenemang för alla åldrar, varav det första redan äger rum i början av november. Det utlovas puppy yoga, spelkväll och disco för ungdomar, konsert för seniorer samt stämningsfull simkväll och paint and wine kväll.

Evenemangsserien syfte är att aktivera Grankullaborna innan vintern är här.

Evenemangets webbplats