Takaisin tapahtumiin

Puppy Yoga

3.12.2023 klo 11.00 13.00
puppy yoga

Puppy Yoga

Puppy Yoga Kauniainen on rentouttavaa liikuntaa ja koiranpentuja yhdistelevä tapahtuma. Haluamme tarjota niin asiakkaillemme, kuin nelijalkaiselle väelle innostavan, rentouttavan ja lämminhenkisen kokemuksen.

Puppy Yoga Kauniainen yhdistää joogan ja koiranpentujen positiiviset puolet. Joogan on sanottu alentavan stressiä ja auttavan palautumaan sekä parantavan unta. Koiranpennut taas lisäävät serotoniinin tuotantoa, joten tapahtuma on rentoutumisen ja hyvän olon tunteen ihana yhdistelmä.

Tapahtumassa ohjaajamme pitää 45 minuutin pituisen joogatunnin, joka on sopiva niin aloittelijoille kuin edistyneemmällekin. Ei siis haittaa, jos olet ensikertalainen – rohkeasti mukaan!

Ilmoittaudu mukaan tästä. Täytämme paikat nopeusjärjestyksessä sekä laitamme vielä erikseen vahvistusviestin ensi viikon alussa paikan varmistuksesta, sillä paikkoja rajoitetusti. 

UKK – Usein kysytyt kysymykset

Mitä koiranpentujooga on?
Koiranpentujoogassa yhdistetään joogan tuoma rentous ja koiranpennuista saatava serotoniini. Koiranpentujooga on siis matalan kynnyksen joogatunti – ainoastaan joogatessasi koiranpennut kulkevat vapaasti tilassa ympärilläsi. Joogatunti on hyvä tapa saada kehoa liikkeelle ja tuoda rentoutumista arkeen, mutta samalla oiva mahdollisuus olla koiranpentujen kanssa tekemisissä sekä tutustua itselle mahdollisesti uuteen rotuun.

Missä ja milloin tapahtuma järjestetään?
Tapahtuma järjestetään Kauniaisten Villa Junghansissa (Leankuja 4) 3.12. sunnuntaina.

Kuka voi osallistua tapahtumaan?
Tapahtumaan voi osallistua kuka tahansa joogasta ja koiranpennuista kiinnostunut yli 16-vuotias henkilö.

Voinko tuoda tapahtumaan oman koiran?
Tapahtuman koiranpennut tulevat luotettavalta kasvattajalta, joten valitettavasti omia lemmikkejä ei saa tuoda joogaan terveys- ja turvallisuussyistä.

Miten saavun tapahtumaan?
Villa Junghans sijaitsee Kauniaisten ytimessä, lyhyen kävelymatkan päässä kauppakeskus Granista. Suosittelemme saapumaan joogaan julkisilla kulkuvälineillä, sillä Villa Junghansin edustalla ei ole isoa parkkitilaa. Lähellä ovat mm. Kauniaisten juna-asema sekä bussilinjat 548, 224, 549 sekä 533. Jos saavut tapahtumaan autolla, auton voi jättää kauppakeskus Granin parkkialueelle tai pienelle parkkipaikalle Villa Junghansin viereen.

Onko tilassa pukuhuonetta?
Tilassa ei ole erillistä pukuhuonetta, mutta wc löytyy, jos haluaa vaihtaa vaatteet joogaa varten paikan päällä.

Voinko osallistua joogaan, vaikka olen aloittelija?
Kyllä voit. Ohjaajamme on suunnitellut matalan kynnyksen joogatunnin, joka sopii niin aloittelijalle kuin edistyneemmällekin. Tärkeintä on liikunnan sekä karvaisten ystäviemme tuoma ilo!

Tapahtuman Instagram sivu

Loppuvuoden ajan Kauniainen kuhisee tapahtumia, kun HUMAK:in ensimmäisen vuoden kulttuurituottajaopiskelijat järjestävät tapahtumia yhteistyössä Kauniaisten kunnan kanssa.

Tapahtumia on tulossa kuusi erilaista kaiken ikäisille, joista ensimmäinen järjestetään jo heti marraskuun alussa. Luvassa on koirapentujoogaa, peli-ilta ja pikkujouludisko nuorille, konsertti senioreille, sekä tunnelmauintia ja maalaus + viini -ilta.

Tapahtumasarja pyrkii aktivoimaan Kauniaisten asukkaita ennen talvikoomaa.

Tapahtuman verkkosivut