Tillbaka till evenemang

Grani rör på sig -loppis

31.8.2023 kl. 17.00 20.00
Grani Liikkuu kirppis. Grani rör på sig loppis. Flea Market. Grankulla stadshus. Kauniaisten kaupunigintalo. URHEILUVÄLINEET, URHEILUVAATTEET JA -KENGÄT. IDROTTSREDSKAP, TRÄNINGSSKLÄDER OCH -SKOR.SPORTS EQUIPMENT, WORK OUT-WEAR AND SHOES. 31.8.2023. KLO/ KL./ AT 17.00.-20.00. hiilineutraali Grani, klimatneutrala grani 2030.

Grani rör på sig -loppis: Rörelse och hållbarhet för miljön!

Välkommen på Grani rör på sig-loppis! Evenemanget ordnar på Grankullas stadshus torsdagen 31.8.2023 kl. 17.00-20.00. Vårt mål är att främja hållbar utveckling och hjälpa Grankulla på vägen mot klimatneutralitet fram till 2030. Din hjälp är värdefull för att vi ska nå detta mål.

Grani rör på sig strävar efter att främja en hållbar livsstil. Loppisen fokuserar på träningsutrustning som kläder, skor och tillbehör. Vi vill uppmuntra återvinning och erbjuda möjligheten att skaffa högkvalitativ träningsutrustning till ett förmånligt pris.

Vi erbjuder avgiftsfria bord, så att du kan sälja träningsutrustning som du inte använder mer. Detta är ett utmärkt sätt att ge dina prylar nytt liv samtidigt som du gör ett miljövänligt val. Boka ett avgiftsfritt bord redan nu och säkra din plats!

Vi uppmanar deltagarna att åka samåkning eftersom parkeringsplatserna är begränsade. Samåkning är inte bara ett bekvämt alternativ utan också ett mer hållbart val för miljön. Låt oss tillsammans minska vårt koldioxidavtryck och göra en liten insats för miljön!

Före evenemanget är det också viktigt att tänka på betalningsmetoderna. Vi önskar att du tar med kontanter och eventuella andra betalningsalternativ, för att underlätta dina inköp och försäljning.

Grani rör på sig -loppisen erbjuder möjligheten att skaffa träningsutrustning till förmånligt pris samtidigt som vi stöder hållbar utveckling och klimatneutralitetsmålet. Tillsammans kan vi göra ett gott exempel och visa att små insatser kan leda till stora förändringar!

Ett bord kan bokas av en person, men du kan gärna dela bordet med en vän eller familjemedlem.

Boka ett avgiftsfritt bord här.
Följ evenemanget på Facebook.
Klimatneutrala Grani 2030.

Vad: Grani rör på sig-loppis, försäljning av träningsutrustning, kläder och skor.
När: torsdagen 31.8. 2023 kl. 17.00-20.00. Möjlighet att ställa i ordning försäljningsbordet från kl. 16.00.
Var: Stadshusets fullmäktigesal, Grankullavägen 10, 02701 Grankulla.
Kostar: Avgiftsfritt. Boka ditt bord här!
För vem: Alla som är intresserade av träning och hållbara val.
Arrangör: Grankulla idrottstjänster och miljöenheten.

Inträdesavgift

Fritt inträde

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Evenemangets webbplats

Tilläggsinformation

Nina Allenius

Idrottstjänstkoordinator
Organisation
Bildning - Idrottsväsendet