Takaisin tapahtumiin

Grani Liikkuu -kirppis

31.8.2023 klo 17.00 20.00
Grani Liikkuu kirppis. Grani rör på sig loppis. Flea Market. Grankulla stadshus. Kauniaisten kaupunigintalo. URHEILUVÄLINEET, URHEILUVAATTEET JA -KENGÄT. IDROTTSREDSKAP, TRÄNINGSSKLÄDER OCH -SKOR.SPORTS EQUIPMENT, WORK OUT-WEAR AND SHOES. 31.8.2023. KLO/ KL./ AT 17.00.-20.00. hiilineutraali Grani, klimatneutrala grani 2030.

Grani Liikkuu -kirppis: Liikettä ja kestävyyttä ympäristölle!

Tervetuloa Grani Liikkuu -kirppikselle! Järjestämme tapahtuman Kauniaisten kaupungintalolla 31.8.2023 klo 17.00-20.00. Tavoitteenamme on edistää kestävää kehitystä ja auttaa Kauniaista kohti hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä. Teidän kaikkien apu on arvokasta tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Grani Liikkuu haluaa edistää kestäviä elämäntapoja, kirppistapahtuma keskittyy liikuntavarusteisiin, kuten vaatteisiin, kenkiin ja varusteisiin. Haluamme kannustaa kierrättämiseen ja tarjota mahdollisuuden hankkia laadukkaita liikuntavälineitä edulliseen hintaan.

Tarjoamme maksuttomia pöytiä, jotta voitte tuoda myyntiin omia käyttämättömäksi jääneitä liikuntavarusteitanne. Tämä on loistava tapa antaa tavaroille uusi elämä ja samalla tehdä ympäristöystävällinen valinta. Varaa maksuton pöytä jo nyt ja varmista paikkasi!

Kannustamme osallistujia saapumaan kimppakyydeillä, sillä parkkipaikkoja on rajoitetusti. Yhteiskuljetus on paitsi kätevä vaihtoehto myös ympäristön kannalta kestävämpi ratkaisu. Pienennetään yhdessä hiilijalanjälkeämme ja tehdään pieni teko ympäristön hyväksi!

Tapahtumassa on myös tärkeää huomioida maksutavat. Toivomme että otatte käteisen rahan lisäksi myös muita maksutapoja, jotta ostosten tekeminen olisi sujuvaa.

Grani Liikkuu -kirppis tarjoaa mahdollisuuden hankkia liikuntavarusteita edulliseen hintaan samalla kun tuemme kestävää kehitystä ja hiilineutraaliuden tavoitetta. Näytetään esimerkkiä ja osoitetaan yhdessä, että pienet teot voivat johtaa suuriin muutoksiin!

Yksi henkilö voi varata pöydän, mutta pöydän saa halutessaan jakaa ystävän tai perheenjäsenen kanssa.

Varaa maksuton pöytä tästä.
Seuraa tapahtumaa Facebookissa.
Hiilineutraali Grani 2030.

Mitä: Grani Liikkuu-kirppis, liikuntavälineiden, -vaatteiden ja -kenkien myynti.
Milloin: Torstaina 31.8.2023 klo 17.00.-20.00. Myyntipöydän kokoaminen on mahdollista aloittaa klo 16.00 alkaen.
Missä: Kaupungintalon valtuustosali, Kauniaistentie 10, 02701 Kauniainen.
Maksaa: Ilmainen. Varaa maksuton pöytä tästä.
Kenelle: Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liikunnasta ja kestävistä valinnoista.
Järjestäjä: Kauniaisten liikuntapalvelut ja ympäristöpalvelut.

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut

Lisätietoja antaa

Nina Allenius

Liikuntapalvelukoordinaattori
Organisaatio
Nuoriso ja liikunta - Liikunta