Tillbaka till evenemang

Kulturkaffe: Vad behövs utöver en bra idé? Gör en ansökan som sticker ut

5.10.2023 kl. 18.00 20.00

Funderar du på att ansöka om bidrag för din verksamhet eller projekt under höstens ansökningstid? Om du känner dig osäker på var eller hur du ska börja är hjälpen närmare än du tror. Under oktobers kulturkaffe har du möjligheten att lära dig allt om att skriva en bra ansökan.

Kulturproducenterna Miira Holländer och Ona Sandberg föreläser om hur du skriver bättre bidragsansökningar. Tillsammans har de erfarenhet av att både skriva och behandla ansökningar.

“En bra ansökan som gjorts omsorgsfullt skiljer sig ur mängden och det går smidigt att behandla en sådan. I bästa fall förbättrar du din projektidé under ansökningsprocessen. Det lönar sig att satsa på presentationen av projektidén. Vid föreläsningen ger vi tips för hur detta lyckas och vad det lönar sig att fästa speciell uppmärksamhet vid.”, säger Miira Holländer.

Med deras expertis och råd kan du öka dina chanser att framgångsrikt söka det stöd du behöver för att förverkliga ditt kreativa projekt eller din verksamhet. Se fram emot en givande stund fylld av nyttiga tips och strategier för att skriva mer övertygande och effektiva ansökningar.

Kulturkaffe är kulturtjänsternas nya evenemangsserie för i år. Vid varje kulturkaffe får du möjligheten att lyssna till en framstående föreläsare som delar med sig av sitt ämne, samtidigt som du själv har chansen att aktivt delta och utforska. Under kvällen bjuder vi på kaffe med dopp. Evenemanget passar alla Grankullabor som är intresserade av inspirerande kvällar. Kulturkaffets tema och språk kommer att variera, vilket gör det till en varierad och berikande upplevelse

Kulturkaffet kräver inte att du ansöker om stöd från Grankulla stad för att kunna dra nytta av den. Föreläsningen inkluderar allmän information om att ansöka om stöd.

Det krävs föranmälan för evenemanget. Antalet platser är begränsat. Om du har anmält dig och inte kan delta, vänligen avboka din plats senast 48 timmar innan evenemanget.

Följ evenemanget på Facebook.

Vad: Kulturkaffe: Vad behövs utöver en bra idé? Gör en ansökan som sticker ut
När: Torsdagen 5.10.2023 kl. 18.00–20.00.
Var: Nya Paviljongen, Västra skolstigen 3, 02700 Grankulla.
Kostnad: Gratis, anmäl dig här!
För vem: För dig som ansöker om stöd.
Språk: Tvåspråkig, finska och svenska.
Arrangör: Grankulla kulturtjänster

Vilket ämne skulle du vilja höra om på vårens kulturkaffe?
Dela med dig av dina tips via e-post – kontaktuppgifter finns nedan.

Inträdesavgift

Fritt inträde

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Evenemangets webbplats

Tilläggsinformation

Gisela Montonen

Kultur- och kommunikationsplanerare
Organisation
Bildning - Kulturväsendet