Takaisin tapahtumiin

Kulttuurikahvit: Mitä muuta tarvitaan kuin hyvä idea? Tee vakuuttava hakemus

5.10.2023 klo 18.00 20.00
Kulttuurikahvit: Mitä muuta tarvitaan kuin hyvä idea? Tee vakuuttava hakemus Kulturkaffe:Vad behövs utöver en bra idé? Gör en ansökan som sticker ut. 5.10.2023 Uusi Paviljonki - Nya Paviljongen. Kauniaisten kaupunki. Grankulla stad.

Mietitkö avustuksen hakemista syksyn hakukaudella toimintaan tai projektiin? Jos tunnet epävarmuutta siitä, mistä tai miten aloittaa, apu on lähempänä kuin luuletkaan. Lokakuun kulttuurikahvien aikana sinulla on mahdollisuus oppia kaikki avustushakemuksen kirjoittamisesta.

Luennon aikana kulttuurituottajat Miira Holländer ja Ona Sandberg kertovat miten kirjoitat hyvän hakemuksen. Yhdessä heillä on kokemusta sekä hakemusten kirjoittamisesta että käsittelystä.

Hyvin ja huolella tehty hakemus erottuu joukosta ja sellaisen käsittely on sujuvaa. Parhaimmillaan hakemuksen teko hio projektia entistä paremmaksi. Projekti-idean esittelyyn kannattaakin panostaa. Luennolla annamme vinkkejä, miten se tapahtuu ja mihin erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota.” sanoo Miira Holländer.

Heidän asiantuntemuksensa ja neuvonsa avulla voit lisätä mahdollisuuksiasi menestyksekkäästi hakea tarvitsemaasi tukea luovaa projektiasi tai toimintaasi varten. Odota antoisaa hetkeä, joka on täynnä hyödyllisiä vinkkejä ja strategioita vakuuttavampien ja tehokkaampien hakemusten kirjoittamiseksi.

Tämä luento ei vaadi avustuksen hakemista Kauniaisten kaupungilta, jotta voisit hyötyä siitä. Luentoon sisältyy yleistä tietoa avustusten hakemisesta.

Kulttuurikahvi on kulttuuripalveluiden uusi tapahtumasarja tälle vuodelle. Jokaisessa kulttuurikahvitapahtumassa sinulla on tilaisuus kuunnella luennoitsijan näkökulmaa hänen aiheestaan, samalla pääset osallistumaan ja aktiivisesti tutkimaan asiaa itse. Illan aikana tarjoamme kahvia ja herkkuja. Tapahtuma sopii kaikille Kauniaisten asukkaille, jotka ovat kiinnostuneita inspiroivista illoista. Kulttuurikahvin teema ja kieli vaihtelevat, mikä tekee siitä monipuolisen ja rikastuttavan kokemuksen.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Paikkamäärä on rajoitettu.
Jos olet ilmoittautunut mukaan etkä pääse paikalle, perutathan paikkasi viimeistään 48h ennen tapahtumaa.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

Mitä: Kulttuurikahvit: Mitä muuta tarvitaan kuin hyvä idea? Tee vakuuttava hakemus
Milloin: Torstaina 5.10.2023 klo. 18.00.-20.00.
Missä: Uusi Paviljonki, Läntinen koulupolku 3, 02700 Kauniainen
Maksaa: Maksuton, ilmoittaudu mukaan tästä!
Kenelle: Avustuksen hakijoille.
Kieli:
Kaksikielinen, suomi ja ruotsi.
Järjestäjät: Kauniaisten kulttuuripalvelut.

Minkälaisesta aiheesta sinä toivoisit kevään kulttuurikahvin käsittelevän? Jaa kanssamme suositeltavia luennoitsijoita sähköpostitse – yhteystiedot löytyvät alempana.

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Lisätietoja antaa

Gisela Montonen

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Sivistystoimi