Tillbaka till evenemang

Kulturkaffe: Att berätta sin historia – storytelling som ett viktigt verktyg inom marknadsföringen

24.4.2023 kl. 18.00 20.00

En riktigt bra story är grunden till allt. När PR blir allt mera personligt handlar det om att bygga storyn på ett helt annat sätt. Berättandets kraft kräver både kreativitet och förmågan att skriva och uttrycka rätt budskap.
Berättandets kraft är idag en skild förgrening av PR och marknadsföring. En bra berättelse fungerar som en utmärkt bas för marknadsföring av egentligen vad som helst. Men vad är en bra berättelse och hur formas den kreativt? Hur använder man orden i sig och vad ska man tänka på?

Anna Bertills är statsvetare men har under de senaste 15 åren arbetat med intressebevakning på nationell nivå. Statsförvaltning, politik, samhällsrelationer och lagstiftningsarbete tillhör Annas paradgrenar.

Anna kommer närmast från utbildningsvärlden där hon har jobbat som verkställande direktör inom området för hälsa och idrott. Anna är en varm fyrabarnsmamma med förkärlek till det enkla och vardagliga i livet.

Expertområden: Samhällsrelationer, text- och medieproduktion, konsultering och föreläsningar.

Bertills & Jung hemsida.
Bertills & Jung Instagram. 

Kulturkaffe är Grankulla kulturtjänsters nya evenemangsserie. Kulturkaffe ordnas en ungefär gång i månaden, varje evenemang har en föreläsare som berättar om sitt egna ämne, du får även själv pröva på!
Under kvällen bjuder vi på kaffe med dopp. Evenemanget passar alla Grankullabor som är intresserade av inspirerande kvällar. Kulturkaffets ämne kommer att variera varje gång.

Vad: Kulturkaffe: Att berätta sin historia – storytelling som ett viktigt verktyg inom marknadsföringen
Var: Villa Junghans, Leagränden 4, 02700 Grankulla
När: Måndag 24.4.23 kl. 18.00 – 20.00
Kostar: Kostnadsfritt, anmäl dig senast 20.4. kl. 15.00.
Språk: Finska och svenska.
För vem: Alla som vill lära sig att använda storytelling i marknadsföring

Inträdesavgift

Fritt inträde

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Evenemangets webbplats

Tilläggsinformation

Gisela Montonen

Kultur- och kommunikationsplanerare
Organisation
Bildning - Kulturväsendet