Takaisin tapahtumiin

Kulttuurikahvit: Tarinan kertominen – storytelling tärkeänä työkaluna markkinoinnissa

24.4.2023 klo 18.00 20.00
Kulturkaffe: Att berätta sin historia - storytelling som ett viktigt verktyg inom marknadsföringen Kulttuurikahvit: Tarinan kertominen - storytelling tärkeänä työkaluna markkinoinnissa. 24.4.23 Villa Junghans.

Todella hyvä tarina on kaiken perusta. Kun PR muuttuu yhä henkilökohtaisemmaksi, on kyse tarinan rakentamisesta täysin eri tavalla. Tarinankerronta vaatii sekä luovuutta että kykyä kirjoittaa ja ilmaista oikeaa viestiä.
Tarinankerronta on nykyään erillinen PR- ja markkinoinnin haara. Hyvä tarina toimii erinomaisena pohjana käytännössä kaiken markkinointiin. Mutta mikä on hyvä tarina ja miten se muotoillaan luovasti? Kuinka käytät itse sanoja ja mitä sinun pitäisi ajatella?

Anna Bertills on koulutukseltaan valtiotieteen maisteri. Hän on työskennellyt viimeiset 15 vuotta vaativissa edunvalvontatehtävissä. Valtiohallinto, politiikka, yhteiskuntasuhteet (public affairs) ja lainsäädäntötyö kuuluvat Annan vahvuuksiin.

Anna on aiemmin työskennellyt koulutuksen parissa, jossa hän on toiminut mm. toimitusjohtajana terveyden ja urheilun alalla. Anna on lämmin neljän lapsen äiti, joka nauttii lapsiperheen arjesta.

Erityisosaaminen: Sosiaaliset suhteet, teksti- ja mediatuotanto, konsultointi ja luennot.

Bertills & Jung kotisivu.
Bertills & Jung Instagram.

 

Kulttuurikahvit on Kauniaisten kulttuuripalvelujen uusi tapahtumasarja. Kulttuurikahvit järjestetään noin kerran kuukaudessa, jokaisessa tilaisuudessa on luennoitsija, joka puhuu yhdestä aiheesta. Samalla pääset itse kokeilemaan!
Kulttuurikahvilla tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Tapahtuma sopii kaikille Kauniaislaisille jotka haluavat viettää inspiroivan illan.
Kulttuurikahvien aihe vaihtelee joka kerta.

Mitä: Kulttuurikahvit: Tarinan kertominen – storytelling tärkeänä työkaluna markkinoinnissa
Missä: Villa Junghans, Leankuja 4, 02700 Kauniainen
Milloin: Maanantaina 24.4.23 klo 18.00 – 20.00
Maksaa: Maksuton, ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.4 klo 15.00.
Kieli: Suomeksi ja ruotsiksi
Kenelle: Kaikille, jotka haluavat oppia uutta tarinankerronnasta markkinoinnissa.

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut

Lisätietoja antaa

Gisela Montonen

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Sivistystoimi