Tillbaka till evenemang

Haltias januari Friluftslördag

6.1.2024 kl. 10.00 18.00

Den första Friluftslördagen år 2024 blir det naturfotografering i rampljuset på Finlands naturcentrum Haltia!
Lördagen 6.1 kan du bekanta dig med Finlands naturfotografernass verksamhet och kom till Haltia-salen för att höra en inspirerande föreläsning av naturfotografen Erkko Badermann. I föreläsningen “Odjur och rovfåglar” delar Badermann med sig av sina berättelser och erfarenheter av att fotografera dessa underbara, men skygga fåglar. Du hinner också uppleva utställningen Årets Naturbilder 2023 i Haltia Gallerian, som visas de sista stunderna!

Under Friluftslördagarna delar vi med oss av idéer och vägledning för vandring året runt med ett månatligt växlande tema. Dessutom serverar utrustningsuthyrningen mellan 10-17.30, utflyktsbastun värmes upp kl. 16-18, Restaurang Haltias utsökta lunch serveras 11-16 och middag väntar 17-21. Samtidigt kan du utforska Haltias utställningar gratis från 16:00 till 18:00, delta i en guidad tur eller njuta av den underbara naturen runt dig!

Kom och upplev naturens skönhet och låt dig inspireras att föreviga den själv i form av fotografier – Friluftslördagen i Haltia är ett perfekt tillfälle för både nybörjare och mer erfarna naturfotografer. Vi ses i Haltia!

Evenemangets arrangör: Finlands naturcentrum Haltia. Grankulla stad är en av Haltias finansiärer.

Evenemangets webbplats