Takaisin tapahtumiin

Haltian tammikuun Retkilauantai

6.1.2024 klo 10.00 18.00

Vuoden 2024 ensimmäisenä Retkilauantaina Suomen luontokeskus Haltiassa valokiilassa on luontokuvaus! Tutustu lauantaina 6.1. Suomen Luonnonvalokuvaajien toimintaan ja tule Haltia-saliin kuulemaan inspiroiva luento, jonka pitää tunnettu luonnonvalokuvaaja Erkko Badermann. ”Petoja ja alkulintuja”-luennolla Badermann jakaa tarinoita ja kokemuksiaan näiden upeiden, mutta arkojen lintujen kuvaamisesta. Ehdit myös kokea Haltian Galleriassa Vuoden Luontokuvat 2023 -näyttelyn, joka on vielä viimeisiä hetkiä esillä!

Jaamme Retkilauantaisin ideoita ja opastusta retkeilyyn ympäri vuoden kuukausittain vaihtuvalla teemalla. Lisäksi varustevuokraamo palvelee Retkilauantaisin klo 10–17.30, retkisaunat lämpiävät klo 16–18, Ravintola Haltian herkullinen lounas tarjoillaan klo 11–16 ja illallinen odottaa klo 17–21. Samalla voit tutustua Haltian näyttelyihin maksutta klo 16-18 tai opastetulla kierroksella sekä nauttia upeasta luonnosta ympärilläsi!

Tule kokemaan luonnon kauneus ja inspiroidu ikuistamaan sitä itsekin valokuvien muodossa – Retkilauantai Haltiassa on täydellinen tilaisuus niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin luontokuvaajille. Nähdään Haltiassa!

Tapahtuman järjestäjä: Suomen luontokeskus Haltia. Kauniaisten kaupunki on Haltian rahoittajakunta.

Tapahtuman verkkosivut