Tillbaka till evenemang

En natt vid havet

6.5.2022 kl. 18.00 19.15
MM sjunger in våren och önskar dig hjärtligt välkommen till Grankulla. Vårkonserten framför vi detta år tillsammans med Kielo Dance Company. Kom med och upplev nåt nytt och spännande inom körsången/dansen. Läs mer om dansgruppen här.
På programmet står stämningsfull musik kring temat natt och hav, med körverkspärlor som Stars av Eriks Esenvalds, Lux Aurumque av Eric Whitacre och Gryning vid havet av Hugo Alfven. Ett dramatiskt verk av Veljo Tormis, Muistse mere laulud, står också på programmet.
8 dansare dansar i En natt vid havet konserten. Tittare och lyssnare får uppleva en natt vid havet från solnedgång till soluppgång, som namnet antyder. Stjärnhimlen, norrsken och regn, och kopplingen mellan natur och människa är huvudelementen i koreografin. Koreografin har skapats av dansarna-koreograferna Iina Suomalainen och Katerina Torp.
Kielo Dance Company är en dansgrupp av modern dans- och balettproffs som grundades 2020. Kielos debutverk HUMAN2020 hade premiär förra hösten. Gruppens huvudsakliga mål är att anlita skickliga dansproffs, och tillföra ett nytt perspektiv på modern dans och balett till scenerna och föreställningarna. Kielo tar även upp socialt viktiga teman genom konsten.
Vad: En natt vid havet, konsert och dansuppvisning
När: Fredagen 6.5.2022 kl. 18.00 – 19.15
Var: Nya Paviljongen,
Västra skolstigen 3
02700 Grankulla
Bijetter: 30€, studerande 15€
Säkra din plats i god tid, salen rymmer ca. 220 personer
Inträdesavgift

30€, studerande 15€

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Evenemangets webbplats