Takaisin tapahtumiin

En natt vid havet

6.5.2022 klo 18.00 19.15
Tervetuloa Muntra Musikanter-mieskuoron perinteiseen kevätkonserttiin. Tänä keväänä MM yhdistää hienoimmat mieskuoroteokset Kielo Dance Companyn koreografioihin muodostaen ainutlaatuisen ja jännittävän taide-elämyksen. Kantavina teemoina läpi koko esityksen ovat meri ja yö. Konsertissa kuullaan mm. Ēriks Ešenvaldsin, Eric Whitacren ja Hugo Alfvénin tuotantoa. Samoin kuullaan virolaisen Veljo Tormiksen dramaattinen Muistse mere laulud.
Teoksessa En natt vid havet tanssii kahdeksan tanssijaa. Katsojat ja kuulijat pääsevät kokemaan teoksen nimen mukaisesti yön meren rannalla auringonlaskusta auringon nousuun. Tähtitaivas, revontulet ja sade sekä luonnon ja ihmisen välinen yhteys ovat koreografian pääelementit. Koreografian ovat luoneet tanssija-koreografit Iina Suomalainen ja Katerina Torp.
Kielo Dance Company on vuonna 2020 perustettu nykytanssin ja baletin ammattilaisista koostuva ryhmä. Kielon esikoisteos HUMAN2020 sai ensi-iltansa viime syksynä. Ryhmän päätavoitteina on työllistää taitavia tanssitaiteen ammattilaisia, tuoda näyttämöille ja esiintymisalustoille uudenlaista näkökulmaa nykytanssiin ja balettiin, sekä käsitellä yhteiskunnallisesti tärkeitä teemoja taiteen keinoin.
Mitä: En natt vid havet, konsertti ja tanssiesitys
Milloin: Perjantai 6.5.2022 klo 18.00 – 19.15
Missä: Uusi Paviljonki,
Läntinen koulupolku 3,
02700 Kauniainen
Liput: 30€, opiskelijat 15€
Saavuthan ajoissa paikalle, saliin mahtuu noin 220 henkilöä.
Tapahtuman hinta

30€, opiskelijat 15€

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut