Tillbaka till evenemang

African Alien

1.6.2022 kl. 10.00 30.6.2022 kl. 18.00
African Alien

Martha Cloete Parma föddes år 2004 i Windhoek Namibia i Afrika. År 2009 flyttade hon som 5 åring till Finland med sin familj. Marthas stora kärlek för konst började redan i ung ålder, då målade hon på flera olika sorters material. En av hennes målningar publicerades i Smedsby skoltidning.

Martha fortsatte att måla på papper för att sedan gå vidare till textilier, duk och trä. På samma gång har hon även tillsatt olika material, texturer och stilar till sin konst. Hennes konst är en blandning av Afrikanskt bildspråk och inspiration från den finska naturen och dess färger.

Marthas senaste målning ”Material girl” är utställningens huvud konstverk. Målningen ”Material Girl” har en dansande barnliknande figur under ett magiskt träd, himlen är fylld av pappers lyktor.

Martha studerar nu på Steiner Gymnasium och hon planerar på att fortsätta sina studier i visuell konst, fotografering och videofilm.

Marthas konst kan köpas som NFT via: Teia Art – Mathra

Som fysisk tavla är konsten inte till salu men det går att göra en beställning på önskat konstverk via e-post: martha.cloeteparma@gmail.com

Utställningen är ett samarbete med Grankullas kulturtjänster.
Galleriet är gratis att besöka, öppet för alla åldrar och tillgängligt för personer med funktionsnedsättning.
Grankulla stads kulturtjänster ansvarar för galleriets verksamhet.

Utställningen är öppen 1-13.6.2022
Mån-tor 10-20
Fre 10-17
Lör 10-15
Sön stängt

Utställningen är öppen 13.6 – 30.6
Mån – Fre 11 – 18
Lör – Sön stängt
Inträdesavgift

Fritt inträde

Åldersgräns

Ingen åldersgräns