Tillbaka till evenemang

Naturutflykt till Linlo friluftsholme i Kyrkslätt

15.5.2022 kl. 09.00 16.00

Vi åker på naturutflykt söndagen den 15 maj med abonnerad buss kl. 9:00 från Stationsvägen 1 bredvid Varuboden till Linlo friluftsholme i Kyrkslätt. Tillbaka till Grankulla kommer vi senast kl. 16.

Deltagarantalet är begränsat till 30 personer. Ta med munskydd för bussfärderna. Om du före avfärden känner av förkylningsliknande symtom, ska du avboka din anmälan.

Holmen är nästan i naturtillstånd och till största delen hör den till Nätverket Natura 2000. Den ca 6 km långa vandringen är på sina ställen rätt krävande på grund av höjdskillnader. Under utflykten ser vi praktfulla skärgårdsstränder, rundhällar, branta berg som stupar ner i havet, högt utsiktsberg, täta gammelskogar, albestånd och flyttblock.

Vi håller matpaus vid en eldplats. Ta med egen matsäck.  Klä dig enligt vädret. Resan kostar 5 euro för medlemmar i Grankulla miljöförening och för barn under 16 år och för dem som före utflykten ansökt om medlemskap i Natur och Miljö eller Suomen luonnonsuojeluliitto. För övriga vuxna debiteras10 euro. Avgiften betalas kontant i bussen. Anmälningar senast 9.5 per e-post tasso.lampen(at)kolumbus.fi. Meddela ditt mobiltelefonnummer. Eventuella förfrågningar Tasso Lampén 050 305 7034   Välkommen med ut i naturen!