Takaisin tapahtumiin

Luontoretki Kirkkonummen Linlon ulkoilusaareen

15.5.2022 klo 09.00 16.00

Lähdemme sunnuntaina 15.5.2022 tilauslinja-autolla klo 9:00 Kauniaisista Asematie 1 (Varubodenin) luota Kirkkonummen Linlon ulkoilusaareen. Takaisin Kauniaisiin tulemme viimeistään klo 16.
Osanottomäärä on rajoitettu 30 henkilöön. Ota mukaan kasvomaski bussimatkoja varten. Peruthan osallistumisesi mikäli sinulla on flunssan oireita.

Saari on melko luonnontilainen ja se kuuluu suurimmaksi osaksi Natura 2000-verkostoon. Noin 6 km pitkä vaellus on korkeuserojen takia paikoitellen kohtalaisen vaativa. Retken aikana tutustumme upeisiin saaristorantoihin, silokallioihin, jyrkkiin mereen putoaviin kallioihin, korkeaan näköalakallioon, tiheisiin aarnimetsiin, tervalepikköihin, ja kivilohkareisiin.

Pidämme evästauon tulentekopaikalla. Ota mukaan omat eväät. Pukeudu sään mukaisesti. Retki maksaa 5 euroa Kauniaisten ympäristöyhdistyksen jäseniltä ja alle 16 vuotiailta sekä niiltä jotka ennen retkeä ovat hakeneet Suomen luonnonsuojeliiton tai Natur och Miljön jäsenyyttä. Muilta aikuisilta peritään 10 euroa.
Maksu suoritetaan käteisenä linja-autossa. Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 9.5 sähköpostilla tasso.lampen(at)kolumbus.fi. Ilmoita myös kännykkänumerosi. Mahdolliset tiedustelut Tasso Lampén 050 3057034
Tervetuloa luontoon!