Tillbaka till evenemang

Naturutflykt till Sibbo storskogs nationalpark

18.9.2021 kl. 09.00 16.00

Grankulla miljöförening arrangerar en naturutflykt till Sibbo storskogs nationalpark. Vi startar lördagen den 18 september åker vi med abonnerad buss kl. 9:00 från Stationsvägen 1 bredvid Varuboden till Sibbo storskogs nationalpark. Tillbaka till Grankulla kommer vi senast kl. 16. För att kunna hålla trygga avstånd mellan passagerarna i bussen är deltagarantalet begränsat till 30 personer. Ta med munskydd för bussfärderna. Om någon före avfärd känner av förkylningsliknande symtom, ska hen avboka sin anmälan. Om epidemiläget förvärras kan vi ställa in utflykten och då meddelar vi dem som anmält sig.

Den drygt 8 km långa rutten är rätt krävande på grund av höjdskillnader. Under utflykten passerar vi bland annat två sjöar, ett vindskydd, berg med fin utsikt och gammal skog. Under vandringen bekantar vi oss med den omgivande naturen. Vi håller en matpaus under vandringen. Ta med egen matsäck.

Klä dig enligt vädret. Resan kostar 10 euro per vuxen och 5 euro per barn under 16 år.

Anmälningar tas emot 9-12.9 till Pippi Collander per e-post pippi.collander(at)gmail.com. Meddela ditt mobiltelefonnummer. Eventuella förfrågningar Pippi Collander 040 0260285 Välkommen med ut i naturen!