Tillbaka till evenemang

ART HOUSE – Prinsessa Pikkiriikki

21.4.2024 kl. 12.00 13.15

ART HOUSE – Prinsessa Pikkiriikki
Premiär:
27.3.2024
Längd:
1 h 15 min

När prinsessan Pikkiriikki får höra att hennes lilla bror, som för tillfället bor i mammans mage, snart ska flytta in i hennes rum, får hon nog. Hon får en idé från fru Jenssen och trollar bort de bossiga vuxna till Himpskatti med hjälp av sin magiska hund Korv.

Prinsessan Pöjöläinen, som just har flyttat in bredvid, vet var drömprinsessans slott finns och när föräldrarna inte är i vägen, ger de sig iväg på ett äventyr tillsammans. Men resan blir komplicerad när prinsessorna hamnar på en marknad där de njuter av en hoppborg, letar efter den försvunna Korv och deltar i ett vadslagningslopp. Även frågan om vem som är huvudprinsessan orsakar huvudbry, och till slut måste Pikkiriikki se saker även från ett annat perspektiv.

Katso traileri (Youtube)

Art House- filmserien är ett samarbete mellan Bio Grani och Grankullas kulturtjänster. Grankullas kulturtjänster väljer varje månad en ny film som inte annars skulle visas på Bio Grani. Film evenemanget sker en gång i månaden och kostar 10€. Art House- filmserien är ett sätt för Grankulla stad ge Grankulla bor möjligheten att se nya filmer till ett billigare pris. Alla är välkomna, vi påminner er dock att kolla filmens åldersgräns.

Biljetter skall köpas från Bio Grani. Bio Grani öppnar biografen en halv timme före dagens första film börjar. Ni kan boka en biljett i förväg via e-post info@biograni.fi eller via Bio Granis hemsida. Telfonservice är öppen under teaterns öppettider via numret 09 505 3062 för endast lokalnätsavgift. Reserverade biljetter måste lösas in senast 15 minuter före filmens början.

Vad: Art House – Prinsessa Pikkiriikki
När: Söndag 21.4.2024 kl. 12.00
Var: Bio Grani,
Djäknestigen 4, 02700 Grankulla
Kostar: 10€
Åldersgräns: S

Inträdesavgift

10€

Åldersgräns

Ingen åldersgräns

Evenemangets webbplats