En kaka är en liten datafil som sparas på din dator eller mobila enhet och får webbplatsen att fungera. De flesta webbplatser använder kakor för att få webbplatsen att fungera bra för användaren och samla in data om webbplatsens funktion.

Varför använder vi kakor?
Vi använder kakor för att vår webbplats ska fungera bra för dig.
Kakorna som används på Grankulla stads webbplats kan delas in i följande kategorier:

Nödvändiga
Hit räknar vi kakor som bidrar till att webbplatsens basfunktioner fungerar som de ska, t.ex. navigeringen. Webbplatsen fungerar inte som den ska om de här kakorna inte godkänns.

Inställningar
Kakorna som sparar dina inställningar gör att webbplatsen minns ändringar som inverkar på hur webbplatsen visas och fungerar. Till exempel språkinställningarna är sådana.

Statistikföring
Kakor som samlar in statistik ger oss besöksstatistik för webbplatsen. Det gör att vi också kan analysera hur bra webbplatsen fungerar. Vi använder också den informationen för att förbättra din besöksupplevelse på vår webbplats.

Marknadsföring
Kakorna för marknadsföring gör att innehåll som är intressant för användaren kan riktas till användaren på webbplatsen och utanför den.

Tredjepartskakor
På Grankulla stads webbplats används tredjepartskakor främst för att rikta intressant innehåll till användaren och för analys.

Hur du kan hantera kakor
Du kan hantera kakor via inställningarna i din webbläsare (t.ex. Google Chrome eller Mozilla Firefox). Du kan i princip blockera kakor helt, men då kommer stadens webbplats inte att fungera som den ska, och vi kan inte erbjuda dig den bästa möjliga användarupplevelsen.