Valikko

Nuorisopalvelut

Kauniaisissa tarjotaan virikkeellisiä harrastus- ja toimintamahdollisuuksia. Nuorisotyössä painotetaan kasvatuksellisuutta ja tuetaan nuorten kasvua. Kauniaisissa on huomioitu myös nuorten vuokra-asuntojen tarve ja nuorisohuolto.

Alla olevista linkeistä löytyy tietoa nuorille suunnatuista palveluista.

Koulut

Perusopetus ja lukiot | Opistot ja muu koulutus 

Sosiaali- ja terveystoimen palvelut

Nuorten palvelut 


Granin klubi

Granin klubi on kesätauolla. Avaamme jälleen 3.9. Hyvää kesää!


Klubi on nuorten oma paikka Granissa. Täällä voit tavata vanhoja ja uusia tuttuja, kuunnella musiikkia, katsoa TV:tä tai vaikka vain istua ja jutella. Nuorisotalo on avoinna miltei koko vuoden. Joulutauko pidetään ja kesällä ennen koulujen alkua on talon huoltotauko. 

Klubi sijaitsee väliaikaisesti Kauniaisten kirjastossa. 


KLUBIKORTTIHAKEMUS (docx) (16.2 KB)

Kaikki nuoret ovat tervetulleita Klubille. Jos haluat käydä useammin, jota tietysti toivomme tai esim. käyttää konsolipelejämme, sinun kannattaa hankkia klubikortti.

Tällöin sinulla on oikeus käyttää kaikkea mitä Klubi tarjoaa. Saat kortilla alennusta diskoista, leireistä ja muista tapahtumista. Klubikortti takaa myös sen, että olet vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta sekä Klubilla että kaikissa tapahtumissa, joita nuorisotalo järjestää tai on mukana järjestämässä. Klubikortti on ilmainen.

Klubin henkilökunta

Klubin henkilökunta on täällä juuri sinua varten. Jos joku asia suututtaa, saa hyvälle mielelle tai muuten vain askarruttaa sinua, ota yhteyttä meihin. Voit nykäistä hihasta, soittaa tai lähettää sähköpostia.