Valikko

Nuorisopalvelut

Kauniaisissa tarjotaan virikkeellisiä harrastus- ja toimintamahdollisuuksia. Nuorisotyössä painotetaan kasvatuksellisuutta ja tuetaan nuorten kasvua. Kauniaisissa on huomioitu myös nuorten vuokra-asuntojen tarve ja nuorisohuolto.

Alla olevista linkeistä löytyy tietoa nuorille suunnatuista palveluista.

Koulut

Perusopetus ja lukiot | Opistot ja muu koulutus 

Sosiaali- ja terveystoimen palvelut

Nuorten palvelut 


Granin klubi

Klubi on paikka sinulle granilainen, joka olet kouluiässä. Täällä voit tavata vanhoja ja uusia tuttuja, kuunnella musiikkia, katsoa TV:tä tai vaikka vain istua ja jutella. Nuorisotalo on avoinna miltei koko vuoden. Joulutauko pidetään ja kesällä ennen koulujen alkua on talon huoltotauko. Talossa on myös nuorisotoimisto, joka hoitaa mm. talon tilavaraukset.

Mitä Klubilla tehdään?

Klubilla käytössäsi on monenlaisia pelejä. Voit valita haluatko pelata biljardia, snookeria, erilaisia konsolipelejä tai lautapelejä. Isossa salissa voit pelata myös pöytätennistä, sählyä. Läksyjenlukutauolla voit avata tietokoneen ja surffata netissä tai lukea sähköpostejasi.

Chillihuone on tarkoitettu kaikille. Siellä voit hengailla ja jutella kaikesta maan ja taivaan välillä.

Bändihuoneessa on kaikille tuleville pop-starseille hienot soittotilat. Täällä voit harjoitella ja tehdä itsellesi demon omista hiteistäsi. Tarvitset vain klubi ja bändikortin.

Bändikortin hinta on 4€.(Klubikortti on ilmainen)

KLUBIKORTTIHAKEMUS (docx) (16.2 KB)

Kaikki kauniaislaiset nuoret ovat tervetulleita Klubille. Jos haluat käydä useammin, jota tietysti toivomme tai esim. käyttää konsolipelejämme, sinun kannattaa hankkia klubikortti.

Tällöin sinulla on oikeus käyttää kaikkea mitä Klubi tarjoaa. Saat kortilla alennusta diskoista, leireistä ja muista tapahtumista. Klubikortti takaa myös sen, että olet vakuutettu mahdollisten onnettomuuksien varalta sekä Klubilla että kaikissa tapahtumissa, joita nuorisotalo järjestää tai on mukana järjestämässä.

Klubin henkilökunta

Klubin henkilökunta on täällä juuri sinua varten. Jos joku asia suututtaa, saa hyvälle mielelle tai muuten vain askarruttaa sinua, ota yhteyttä meihin. Voit nykäistä hihasta, soittaa tai lähettää sähköpostia.