Takaisin ajankohtaisiin
21.2.2024 | DigiLab
Anna mulle aikaa Ge mig tid

”Älkää ulkoistako lastenne ajanviettoa. Älkää olko sinisilmäisiä. Antakaa niille aikaa ja vetäkää ne mukaan. Lähtekää itse niiden mukaan ja katsokaa mistä ne tykkää. Laittakaa itsenne likoon, ne lapset arvostaa sitä. Teidän pitää olla houkuttelevampia kuin epäterveet ilmiöt. Virhe on se, että me luullaan, että huolehditaan lapsista, mutta me ei oikeesti kuunnella niitä ja huolehdita niistä. Antakaa lapsille aikaa.

Näistä Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen komisario Hannu Väänäsen sanoista sai alkunsa ANNA MULLA AIKAA- kampanja.

Tämän kuukauden pituisen kampanjan tarkoitus oli saada vanhemmat viettämään enemmän aikaa yhdessä lasten kanssa oli sitten kyseessä yhteinen harrastus, tai vaikkapa ruuanlaitto yhdessä. Tärkeää ei ole se mitä tehdään vaan se että tehdään ja ollaan läsnä.

Tämän pääasiassa sosiaalisessa mediassa näkyvän kampanjan aikana Kauniaisten kaupungin hyvinvointipalvelut järjesti maksutonta yhteistä tekemistä lapsille ja vanhemmille. Voit jatkossakin seurata kaupungin tapahtumakalenteria, josta löytyy kaikki kaupungin järjestämät tapahtumat. Kalenteriin voit myös ilmoittaa itse järjestämäsi tapahtuman.

Kampanjan päätyttyä teetimme kyselyn ja palaute oli pääasiassa erittäin positiivista. Vastauksia saimme yhteensä 163 ja kiitos niistä jokaisesta. Palautteet on käyty huolella läpi ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan niitä toiminnassamme huomioimaan.

Toivottavasti kampanja toi perheellenne mahdollisesti uusia tapoja viettää yhdessä aikaa kiireisen arjen keskellä.