Takaisin ajankohtaisiin
12.6.2023 | Kulttuuri
Villa Junghans. Keltainen huvila Grankullassa. Portaat vievät pyöreälle sisäänkäynnille, jossa on suuret ikkunat.

Kauniaisten kaupungin kulttuuripalvelut haluaa tarjota työhuoneen Villa Junghansissa paikallisiin hankkeisiin. 

Villa Junghans sijaitsee osoitteessa Leankuja 4. Taloa käyttävät paikalliset senioriyhdistykset ja sitä vuokrataan kokous-, seminaari- ja juhlatilaisuuksiin. Talon yläkerrassa sijaitsee Kauniaisten Musiikkijuhlien toimisto, ja siellä on myös noin 20 neliömetrin huone, joka on ollut tyhjillään siitä saakka, kun kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden hallinto alkuvuodesta 2023 siirtyi kaupungintalolle.

Paikalliset kulttuuritoimijat voisivat hakea huonetta käyttöönsä syksylle 2023 ja keväälle 2024. Huonetta voi käyttää työtilana tai ateljeena. 

Työhuoneavustus myönnetään Kauniaisissa pysyvästi asuville yksityishenkilöille. Avustus myönnetään toimintaan, joka on Kauniaisten kaupungin arvojen mukaista ja edistää strategisten tavoitteiden toteutumista. Avustuksen saajan pitää esitellä työn tulokset kaupungin kulttuuripalveluille. 

Avustuksen myöntäminen edellyttää hakijan toimittamaa hakemusta. Hakemuksen on liitteineen saavuttava kaupungin ilmoittamassa määräajassa kaupungin kirjaamoon. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Avustusta myönnettäessä arvioidaan hakijan toiminnan laatua ja laajuutta. 

Kannustamme kaikkia sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edustavia ja eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakijoiksi, riippumatta esimerkiksi hakijan etnisestä alkuperästä, mahdollisesta toimintaesteestä, uskonnosta tai iästä. 

Meidän täytyy valitettavasti ilmoittaa, että koska talo on vanha ja huone sijaitsee toisessa kerroksessa, se ei ole esteetön liikuntarajoitteisille henkilöille. Löytyy ainoastaan rappuja. Kuvia huoneesta ja rappusista löytyy artikkelin lopussa.

Työhuoneavustusta voi hakea tällä lomakkeella. Tai alla olevan lomaken kanssa.
Hakuaika alkaa 12.6. ja päättyy 31.7.2023 klo 16.00. Päätöksen taiteilijahuoneen jaosta tekee hyvinvointivaliokunta.

Ota yhteyttä kysymyksillä tukea koskien Cecilia McMullenia 29.6.2023 asti.
cecilia.mcmullen@kauniainen.fi tai 0505599580.


Kuvassa näkyy parvekkeen ovi. Huone on valkoinen.
Ovi isolle parvekkeelle.
Huoneen koko näkyy. Seinät ovat vaaleanroosat ja lattia on puusta.
Huoneen koko.
Ikkunat ja ovi pienemmälle parvekkeelle. Ovi ja ikkunakarmit ovat valkoiset. Aurinko paistaa sisään puulattialle. Seinät ovat vaaleanroosat.
Ovi pienemälle parvekkeelle.
Vanha valkoinen kaakeliuuni ja ovi Junghansin tiloihin.
Vanha kaakeliuuni ja ovi Junghansin muihin tiloihin.
valkoiset raput ylös huoneeseen.
Raput ylös huoneseen.
Näkymä parvekkeesta toiselle.
Näkymä isosta parvekkeesta toiselle.