Takaisin ajankohtaisiin
14.2.2024 | Liikunta
Talvilomapuuhaa Kauniaisissa Aktiviteter i Grankulla under sportlovet

Uimahalli ja Wibit-rata

Uimahallissa on Wibit-rata torstaina 22.2. klo 10–21 sekä perjantaina 23.2. klo 6–21. Uimarata on tarkoitettu uimataitoisille. Lue lisää Wibit-radasta.

Uimahalli on auki ma, ti, to, pe klo 6–21, ke klo 9–21 sekä la–su klo 10–18.

Ladut ja laavu

Kasavuoren kuntorata (2,3 km) muuttuu talvisin hiihtäjien paratiisiksi, kunhan sää sen sallii. Saamme myös tänä vuonna apua Espoolta latujen ylläpitoon. He tulevat apuun aina kun ehtivät ja muuten ylläpidosta vastaa oma ammattitaitoinen kunnossapitotiimi.

Uimahallin pihalta löytyy perheen pienimmille sopivat harjoitusladut. Tänä vuonna olemme avanneet myös keskusurheilukentän juoksuradoille kaksi latua sekä mahdollisuuden vapaan hiihtotyylin harrastamiselle.

Kasavuoren kuntoradan ladun vierestä löytyy myös jalankulkijoille oma väylä laavulle ja tulentekopaikalle Kasavuorentieltä lähtien. Muistathan että laduilla kävely on kielletty. Lue lisää tulentekopaikasta ja laavusta.

Luistelu

Sahara on jaettu talvikaudella kolmeen osaan. Kaukalo, mailalliset sekä mailattomat luistelijat. Toivomme, että tätä ohjeistusta noudatettaisiin, jotta jokaisella olisi turvallinen ja mukava luistelukokemus. Smedsin kenttä on toinen ulkokenttämme, josta löytyy lämmitetty pukuhuone sekä wc. Kenttiä ylläpidetään päivittäin sääolosuhteet huomioiden.

Jäähallissa järjestetään keskiviikkona 21.2. mailallinen yleisöjää klo 18–19 ja lauantaina 23.2. mailaton yleisöjää klo 12–13.

Tiedot laduista ja ulkojäistä

Kunnossapito seuraa varsinkin näin talvella säätietoja tarkasti ja tekee parhaansa taistelussa sääoloja vastaan. Mikäli haluat reaaliaikaista tietoa latujen tai ulkojäiden tilanteesta, niin he auttavat mielellään, 050 537 1340.

Luistelurata Gallträskillä

Järven vaihtelevasta jäätilanteesta johtuen kaupunki ei ylläpidä järvellä luistelurataa, avantoa tai laituria. Näin ollen näiden käyttö on jokaisen omalla vastuulla.

Jäätilanteen salliessa on paikallinen asukasyhdistys Kole ry (Kauniaisten omaehtoisen liikkumisen edistäjät ry) aurannut järvelle luisteluun soveltuvan radan, jonka pituus on 1,4 km. Voit seurata Kole ry:n ajankohtaisia päivityksiä Gallträskin luistelumahdollisuuksista yhdistyksen Facebook-sivuilta.

Laskettelurinne ja pulkkamäki

Laskettelurinteen toiminnasta talvikaudella vasta GrIFK – Apline rf. Laskettelurinne on auki ma-pe klo 10–18.30 ja la-su klo 9–17. Lue lisää laskettelurinteestä (grifkalpine.fi).

Laskettelurinteestä vasemmalta metsikön keskeltä löytyy valaistu pulkkamäeksi raivattu alue. Rinteen viereisissä portaissa ei ole talvikunnossapitoa.

Nuorisotalo

Nuorisotalo on auki talvilomaviikolla ma 19.2. klo 14.30–20 ja pe 23.2. klo 14.30–20. Nuorisotalolla voi muun muassa pelata biljardia, pingistä, pleikkaria, lautapelejä ja e-sport pelejä turvallisen aikuisen opastuksella. Tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina nuorisopalvelut järjestävät etukäteen ilmoittautuneille nuorille pienryhmäretkiä erilaisiin nuorten toivomiin kohteisiin. Valitettavasti ilmoittautuminen näihin on jo sulkeutunut.

Muut tapahtumat

Hiihtolomaviikolla myös muita tapahtumia järjestetään Kauniaisissa:

  • Gallerian näyttely Kaupungin ulkopuolella on esillä 27.2. asti. Kaupungin ulkopuolella on näyttely, jossa taiteilija Erica Sjöberg haluaa tuoda esiin kotimaisen luonnon maalauksien kautta. Lue lisää tapahtumasta.
  • Kauniaisten kuvataidekoulu järjestää koululaisille maisema- ja rakentelukurssin Maailman paras kylä 19.–23.2. klo 10–14. Lue lisää tapahtumasta.
  • GrIFK GG järjestää keskiviikkoisin Aikuisten Kiekkokoulua klo 7–8. Lue lisää tapahtumasta.

Löydät kaikki tulevat tapahtumat Tapahtumat-listauksessa.

Bio Grani

Talviloman aikana voit myös käydä katsomassa elokuvia Granin omassa elokuvateatterissa, Bio Granissa. Seuraa elokuvateatterin ohjelmistoa Bio Granin verkkosivuilta (biograni.fi).

Kuukauden Art House elokuva Ohjus esitetään 27.2. Art House – elokuvaillat on yhteistyö Bio Granin ja Kauniaisten kulttuuripalveluiden kanssa.