Takaisin tapahtumiin

Tuomas Rounakari: Bear Awakener Levynjulkaisukonsertti Ukrainan Äitien Tueksi

8.5.2022 klo 18.00 20.00

Suuret kriisit herättävät meissä kaikissa sekä uusia että muinaisia voimia. Tässä kriisissä ihmisten todellinen ja alkuperäinen identiteetti on uhattuna sekä Ukrainassa että Venäjän alkuperäiskansojen keskuudessa. Tapahtuman tarkoituksena on saattaa meidät yhteen rituaalin äärelle, kosketuksiin juuriemme & sisäisen luontomme kanssa.

Tuomas Rounakarin Bear Awakener levy herättää sisällämme uinuvaa myyttistä karhua. Kappaleet ovat peräisin suomalaisten ja karjalaisten sekä sukukansojemme hantien ja mansien karhunpeijaisperinteistä. Myytti karhun synnystä on kaikille näille kansoille lähes sanasta sanaan yhteinen. Taivaisesta Otavasta, kultaisessa komsiossa maahan laskeutuva ensimmäinen Ohto.
www.rounakari.com

Tuomas Rounakari (s. 1977) on suomalainen viulisti, säveltäjä, etnomuskologi ja kouluttaja. Rounakari on tutkinut suomalais-ugrilaisten ja arktisten kansojen rituaalista musiikkia sekä toiminut merkittävästi karjalaisen itkuvirsiperinteen elvyttäjänä [1]. Hän on säveltänyt musiikkia elokuviin, TV:lle ja teattereille. Hän on folk-metallia soittavan Korpiklaani -yhtyeen jäsen (vuodesta 2012) sekä alkuperäiskansojen kanssa yhteistyötä tekevän teatteriryhmä Ruska Ensemblen perustajajäsen. Korpiklaanin, soolouransa ja teatteriproduktioiden kautta Rounakari on yksi Suomen aktiivisimmin ulkomailla esiintyvistä viulisteista.

Nadiya ryn puolesta tapahtuman avaa Viktoriya Kovalenko.

Nadiya ry tukee toiminnallaan Ukrainan sodan pakolaisia ja muita kriisistä kärsineitä hädänalaisia Suomessa, Ukrainassa ja muualla Euroopassa.
Paikan päällä mahdollisuus liittyä jäseneksi Nadiya ryn toimintaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kauniaisten kaupunki ja Nadiya ry. Tilaisuuden tuotto lahjoitetaan ukrainalaisille äideille.
Paikanpäällä myös kannatustuotemyyntiä.

Mitä: Tuomas Rounakari: Bear Awakener Levynjulkaisukonsertti Ukrainan Äitien Tueksi
Milloin: 8.5.2022, Äitienpäiväkahvit tarjoillaan klo 18
Konsertti alkaa klo 18.30
Missä: Uusi Paviljonki, Läntinen koulupolku 3, Kauniainen
Maksaa: Liput 25€/10€ Tukilippu 35€ Lippuvaraukset täältä
Lisätiedot: info@nadiya.fi

Tapahtuman hinta

Liput 25€/10€ Tukilippu 35€

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut