Takaisin tapahtumiin

Tämä tuoksuva maa

12.2.2023 klo 18.00 19.00
Kuvassa on neljä naista, Trio Flamme ja Carita Holmström. He ovat pukeutunut hienosti ja seisovat Helsingin talvipuutarhassa.

Tämä tuoksuva maa

Trio Flamme laulaa Carita Holmströmin maanläheisiä lauluja elämästä. Konsertissa tarjotaan tarinoita rakkaudesta, kaipuusta sekä oodeja luonnolle. Lisäksi kuullaan lauluja paosta, surusta ja siitä että aina on joku joka siivoaa sodan jäljet. Ohjelma sisältää helmiä Caritan lauluarkistosta 70-luvulta uunituoreisiin, Trio Flammelle kirjoitettuihin lauluihin. Lavalla nähdään Trio Flammen lisäksi multi-instrumentalisti Esko Grundtröm ja Carita Holmström.

Trio Flamme koostuu muusikoista Emilie Adolfsson, Daniela Fogelholm ja Minna Nyberg. Trion intohimo ovat suomenruotsalainen teatteri-, musiikki- ja revyytraditio. Trio on vuosien varrella kiertänyt ympäri Suomea ja Ruotsia useilla konserttiohjelmillaan mm. lastenkonsertti Muminkonsert (2014), Erna Tauro – Känslornas tonsättare (2016-2018), Tauro & Ahlfors – Visor för full hals (2018-2019) ja FLAMME + BEBBE = SANT! (2020-2022). Vuonna 2020 Trio Flamme sai Erna Tauro palkinnon monivuotisesta panoksestaan suomenruotsalaisen teatterimusiikin esittämisessä pääpainolla Erna Tauron sävelmiä.

Carita Holmström on monipuolinen muusikko hatunnoston arvoisella repertuaarilla. Carita on pianisti, laulaja, säveltäjä, sovittaja ja kitaristi. Hän on tullut esiin rajojarikkovana säveltäjänä ja monipuolisena muusikkona. Hänen ensimmäinen albuminsa We are what we do (1973) sisälsi folk-, latino- ja jazzvaikutteita ja sai Yle palkinnon vuoden levynä. Tämän jälkeen Carita on säveltänyt sekä kamari-, teatteri- ja kuoromusiikkia kuten laulusarjoja, urku- ja kirkkomusiikkia sekä kolme musikaalia, yhden kamarioopperan ja kaksi balettia. Hän on julkaissut 10 albumia omaa musiikkia, viimeisin SJUNG SORGEN (2020) ja kaksi levyllistä kamarimusiikkia, HIDDEN STORIES (2022). Carita toimi pienomusiikin lehtorina Sibelius-Akatemiassa Helsingissä vuosina 1983-2018.

Esko Grundström on poikkeuksellisen laaja-alainen musiikin sekatyöläinen. Multi-instrumentalismi, musiikin kirjoittaminen ja studiotyö ovat hänelle tasavertaisia ilmaisumuotoja. Grundström on intohimoinen ja ennakkoluuloton taiteilija, ja hän työskenteleekin lähinnä uusien teosten parissa. Muusikkona Grundström on tuttu näky pääkaupunkiseudun ammattiteattereiden, erityisesti Kansallisteatterin näyttämöiltä. Hänen vakituisia yhtyeitään ovat mm. Ilkka Arola Sound Tagine ja Bergå Folk Project. Grundström on sovittanut ja säveltänyt musiikkia mm. Helsingin kaupunginorkesterille, Lapin kamariorkesterille ja Lastenmusiikkiorkesteri Ammuulle!. Koulutukseltaan Grundström on musiikin kandidaatti Sibelius-Akatemiasta pääaineenaan musiikkikasvatus. Hänen pääsoittimensa ovat kontrabasso, bassokitara, harmonikka, kosketinsoittimet ja pienkanteleet.

Valokuvaaja: Cata Portin

Mitä: Tämä tuoksuva maa konsertti, Trio Flamme ja Carita Holmström laulavat yhdessä.
Milloin: Sunnuntaina 12.2 klo 18.00 – 19.00, ovet klo 17.30.
Missä: Villa Vallmogård, Valmukuja 3
02700 Kauniainen.
Maksaa: 20€, kortilla ja käteisellä Kauniaisten kaupungintalon infolta 23.1 alkaen. Kaikukortilla ilmaiseksi. Jos lippuja jää yli niitä voi myös ostaa ovella käteisellä.
Järjestäjä: Kauniaisten kulttuuripalvelut

Parkkipaikkoja löytyy rajoitetusti Villa Vallmogården vierestä. Lisää paikkoja löytyy Valmukujan alussa.

Tapahtuman hinta

20€ / Kaikukortilla ilmaiseksi

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut

Lisätietoja antaa

Gisela Montonen

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Sivistystoimi