Takaisin tapahtumiin

Nuorten päihteidenkäyttö – mitä huoltajan on hyvä tietää

7.2.2023 klo 18.00 20.00

Tervetuloa kuulemaan nuorten päihteidenkäytöstä. Mitä nuoret käyttävät? Onko sinulla huoli nuoresi päihdekokeiluista tai päihteiden käytöstä? Mistä saan apua ja tukea? Tule kuulolle ja saat vastauksia kysymyksiisi. Illan aikana on mahdollisuus kysyä Teamsin chatin kautta askarruttavista asioista.

Tilaisuus nauhoitetaan ja sen voi katsoa jälkikäteen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Youtube-kanavalta.

Illan ohjelma
klo. 18–18.05 Tilaisuuden avaus, Tuija Tuormaa, ehkäisevän työn asiantuntija, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue.

klo. 18.05–18.35 Nuorten päihteiden käyttö Länsi-Uudellamaalla. Kuinka erilaiset päihteet vaikuttavat, Kim Kannussaari, asiantuntija, Ehyt ry.

klo. 18.35–19.05 Miten nuorten hyvinvointi ja päihteiden käyttö näyttäytyy eri puolilla Länsi-Uuttamaata. Helena Sipiläinen, ehkäisevä päihdetyöntekijä, Lohjan nuorisopalvelut ja Sauli Taipale, etsivä nuorisotyöntekijä, Espoon nuorisopalvelut.

klo. 19.05–19.25 Nuorten päihteidenkäyttö poliisin silmin. Hannu Väänänen, komisario, ennalta estävä erityistoiminta, Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.

klo. 19.25–19.45 Mitä vanhempana voin tehdä, jotta nuori ei käyttäisi päihteitä? Jos nuori käyttää, käytännön vinkkejä kuinka toimia. Kun nuoresta herää huoli, mistä esimerkiksi saan apua? Saara Sandelius, palveluvastaava Nupoli, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue ja Katariina Mäki-Kokkila, kuraattori, Kirkkonummen kunta/Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue.

klo 19.45–20.00 Vastauksia tilaisuuden aikana tulleisiin kysymyksiin ja tilaisuuden päättäminen.

Järjestäjä: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ja Länsi-Uudenmaan kuntien ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön verkosto.

Kenelle: Länsi-Uudenmaan alueen 6–9.luokkaisten lasten huoltajat
Aika ja paikka: 7.2.2023 klo 18–20, Teamsin avoin linkki: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tilaisuus on suomeksi.

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman verkkosivut