Kulttuuri- ja vapaa-aika-avustukset

Kauniaisten kaupunki myöntää vuosittain avustuksia Kauniaisissa kotipaikan omaavien tai Kauniaisissa vakituisesti toimivien yhdistysten ja yhteisöjen toiminnan tukemiseen. Avustuksia ja apurahoja myönnetään myös Kauniaisissa pysyvästi asuville yksityishenkilöille. Avustuksia myönnetään toimintaan, joka on Kauniaisten kaupungin arvojen mukaista, edistää strategisten tavoitteiden toteutumista sekä täydentää kaupungin omaa palvelutoimintaa. Avustusta voi hakea liikunta-, sivistys-, ja nuorisotoimintaa varten

HUOM! Tutustu avustusperusteisiin ennen hakemuksen tekemistä. 

Avustuksia haetaan kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen yhteisellä hakulomakkeella. 

Hakemuslomakkeita saa kaupungin kotisivuilta (linkki oikealla) sekä  kaupungintalon neuvonnasta, Kauniaistentie 10 tai Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden toimistosta, Leankuja 4.

Hakemukset liitteineen sekä edellisen vuoden tilitykset osoitetaan ao. toiminnalle ja toimitetaan viimeistään 31.3.2021 klo 15.00 osoitteeseen: 
kirjaamo@kauniainen.fi

tai

Kauni­aisten kaupunki 
Kirjaamo 
Kauniaistentie 10 
02700 Kauniai­nen

Lisäkysymykset voi osoittaa:
Toimistosihteeri, Elina Pynnönen 050 375 2267
etunimi.sukunimi@kauniainen.fi 

Avustukset liikuntatoimintaan

Toiminta-avustukset

Toiminta-avustusta voivat hakea ensisijaisesti liikuntatoimintaa harjoittavat seurat ja yhdistykset, joiden kotipaikka on Kauniainen. Toiminta-avustusta voi hakea liikuntayhdistyksen tai – yhteisön sääntöjen mukaisen perustoiminnan tukemiseen.

Kohdeavustusta

Kohdeavustusta voi hakea liikuntatoimintaan liittyviin tavanomaisesta toiminnasta poikkeaviin tarpeisiin mm. suurempien liikuntatapahtumien järjestämiseen, merkittävien urheilukilpailujen järjestelykustannuksiin tai muihin hyvin perusteltuihin tarpeisiin.

Urheilija-apuraha

Urheilija-apurahaa voi hakea Kauniaisissa pysyvästi asuva tai jatkuvasti toimiva pääsääntöisesti nuori (alle 29-vuotias) urheilija ja valmentaja urheilutoiminnan tukemiseksi tai oman lajin jatko-opintomahdollisuuksien tarjoamiseksi. Apurahaa voidaan myöntää myös erityisen painavista syistä opintotukena lahjakkaalle opiskelijalle.