Päiväkodissamme on viisi eri ikäisille lapsille suunnattua ryhmää. Esiopetusta järjestetään keskitetysti yhdessä ryhmässä.   

Pikku Akatemia sijaitsee helposti saavutettavissa ja hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Akatemiantie 11-13. Päiväkoti on auki klo 7-17. Sivun alaosassa on yksikön johtajan yhteystiedot.

Päiväkotimme toiminnan suunnittelun kantavana ajatuksena on pienryhmätyöskentely ja pitkäkestoinen, keskeytymätön leikki. Lisäksi painotamme toiminnassamme liikuntaa, luontoa, lukemista, musiikkia ja laskemista. Tämän mahdollistavat päiväkodin monipuoliset tilat, mm. ateljé, sali, uima-allas ja pienryhmätilat. Lasten toiminnan ja oppimisen tarpeet on huomioitu myös piha-alueen suunnittelussa sekä hyödyntämällä päiväkodin läheisyydessä sijaitsevaa metsää ja liikuntapaikkoja. 
 
Ammattitaitoinen henkilökuntamme luo turvallisen ja kannustavan kasvuympäristön jokaiselle lapselle. Moniammatillista ja -alaista yhteistyötä tehdään arjessamme aktiivisesti: talossamme toimii varhaiskasvatuksen erityisopettaja, joka konsultoi ryhmien henkilökuntaa ja perheitä lapsenne kasvun, kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin osalta. Lisäksi kaupungissa toimii kieli- ja kulttuuriopettaja, joka konsultoi henkilökuntaa kohtaamaan ja toimimaan eri kieli- ja kulttuuritaustaisten perheiden kanssa.

Pikku Akatemian on opiskelijoiden harjoittelupäiväkoti ja lisäksi teemme kehittämis- ja koulutusyhteistyötä pääkaupunkiseudun muiden kuntien kanssa.
 
Ystävällisesti, 
henkilökunta

Ota yhteyttä

Paula Somila

Varhaiskasvatusyksikön johtaja
Organisaatio
Päiväkoti – Pikku-Akatemia

Toiminnan arviointi (Karvi)