Takaisin ajankohtaisiin
11.2.2024 | Varhaiskasvatus ja koulutus

(päivitetty 13.2.2024 8.30)

Uusi poliittinen työtaistelu vaikuttaa rajoittavasti myös Kauniaisten varhaiskasvatuspalveluihin 13.-14.2.

Vaikka työtaistelu ei kohdennu työnantajaa tai voimassa olevia työ- ja virkaehtosopimuksia kohtaan niin lakon aikana varhaiskasvatuspalveluita on saatavilla normaalitilannetta rajoitetummin.

Lakon aikana varhaiskasvatuspalveluita on saatavilla normaalitilannetta rajoitetummin. 

Pyrimme tarjoamaan varhaiskasvatuspalveluita niin paljon kuin mahdollista käytettävissä olevan henkilöstön voimin. Koska työantajalla ei ole etukäteen tietoa siitä, paljonko henkilöstöä on paikalla, varhaiskasvatuspalveluiden saatavuutta on vaikea arvioida.

Perheiden tulee varautua tilanteeseen, jossa lapselle varattua varhaiskasvatuspaikkaa ei voi käyttää. Varhaiskasvatuksen toiminta ja olosuhteet työnseisauksen aikana saattaa poiketa normaalioloista. Esiopetusta pyritään järjestämään normaalisti.   

Seuraavat varhaiskasvatusyksiköt ovat avoinna 13.–14.2.2024: 
– Sansinpellon päiväkoti, johon myös Pikku Akatemian lapsia otetaan vastaan. 
– Tammikummun päiväkoti, johon myös Kielikylpypäiväkodin sekä Satuvuoren ryhmäperhepäiväkodin lapsia otetaan vastaan 
– Förskolan vid Granhult 
– Kasabergets daghem, johon myös Grankottenin lapsia otetaan vastaan 

Yksiköt ovat pääsääntöisesti auki klo 8–16.  

Avoin perhetoiminta on suljettu 13.–14.2. 

Ne perheet, jotka ilmoittavat lapsensa poissaolosta etukäteen työnseisauksen ajaksi (13.–14.2.2024) saavat varhaiskasvatuksen asiakasmaksuista hyvityksen mainitulta ajalta. Poissaolosta tulee ilmoittaa 12.2.2024 klo 20 mennessä sähköpostitse oman yksikön johtajalle tai varajohtajalle. Jos lapsilta evätään pääsy varhaiskasvatukseen henkilöstön riittämättömyyden takia, perhe voi saada evätyltä päivältä maksuhyvitystä.  

Ne perheet, jotka ilmoittavat lapsensa poissaolosta etukäteen työnseisauksen ajaksi saavat varhaiskasvatuksen asiakasmaksuista hyvityksen mainitulta ajalta. Poissaolosta tulee ilmoittaa 12.2.2024 klo 12 mennessä sähköpostitse oman yksikön johtajalle tai varajohtajalle. Jos lapsilta evätään pääsy varhaiskasvatukseen henkilöstön riittämättömyyden takia, perhe voi saada evätyltä päivältä maksuhyvitystä.

Lisätietoa saa oman varhaiskasvatusyksikön johtajalta, varhaiskasvatuksen palveluohjaajalta sekä varhaiskasvatuspäälliköltä