Takaisin ajankohtaisiin
17.2.2023

Uimahallin Wibit-rata

Uimahallissa on Wibit-rata 23.–24.2. Wibit on vesihuvipuistokonsepti, jonka ansiosta uimahallissa on entistäkin hauskempaa. Wibit on esteratoja, liukumäkiä, kiipeilyä ja muuta superhauskaa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Uimarata on tarkoitettu uimataitoisille.

Wibit Aqua Track -rata on Kauniaisten uimahallissa:
Torstaina 23.2 klo 10.00–20.00.
Perjantaina 24.2 klo 10.00–20.00.

Ladut

Kasavuoren kuntorata (2,3 km) muuttuu talvisin hiihtäjien paratiisiksi, kunhan sää sen sallii.

Saamme myös tänä vuonna apua Espoolta latujen ylläpitoon. He ajavat ladut aina kun ehtivät ja muuten ylläpidosta vastaavat omat ammattitaitoiset liikuntapaikkahoitajamme. Mahdollisuuksien mukaan uimahallin pihalta löytyy perheen pienimmille sopivat harjoitusladut.

Luistelu

Sahara on jaettu talvikaudella kolmeen osaan. Kaukalo, mailalliset sekä mailattomat luistelijat. Toivomme, että tätä ohjeistusta noudatettaisiin, jotta jokaisella olisi turvallista ja mukavaa luistella. Smedsin kenttä on kaupunkimme toinen ulkokenttä, josta löytyy lämmitetty pukuhuone sekä wc. Kenttiä ylläpidetään päivittäin sääolosuhteet huomioiden.

Jäähallin talviloman yleisöjäät:
La 18.2: mailallinen klo 16–18.30
Su 19.2: mailaton klo 11–12, 15–19
Ma 20.2: mailallinen klo 12–14
Ti 21.1: mailaton klo 13–14
Ke 22.2: mailaton klo 13–14, mailallinen klo 18–19
To 23.2: mailaton klo 11–13

Tiedot laduista ja ulkojäistä

Liikuntapaikkahoitajat seuraavat säätietoja tarkasti ja tekevät parhaansa taistelussa sääoloja vastaan. Mikäli haluat reaaliaikaista tietoa esim. latujen tai ulkojäiden tilanteesta, niin he auttavat mielellään, 050 537 1340.

Laskettelurinne ja pulkkamäki

Laskettelurinteen toiminnasta talvikaudella vastaa www.grifkalpine.fi. Laskettelurinteestä vasemmalta metsikön keskeltä löytyy valaistu kaupungin toimesta pulkkamäeksi raivattu alue.

Nuorisotalo

Nuorisotalo on auki talvilomaviikolla ma–to klo 13–18 sekä la klo 15–20. Nuorisotalolla voi muun muassa pelata biljardia, pingistä, pleikkaria ja lautapelejä turvallisen aikuisen opastuksella tai vaan viettää aikaa yhdessä muiden kanssa.

Talvilomakerho

Kansalaisopisto järjestää Granhultin koululla leirin alakouluikäisille. Leirillä tarjoamme monipuolista tekemistä niin sisä-, kuin ulkotiloissakin. Lopullinen ohjelma muotoutuu sääolosuhteiden sekä osanottajien toiveiden mukaan. Leirin tarkoitus on, että lapset saavat hauskan rentouttavan loman ja rentoa oleskelua ystävien ja turvallisten aikuisten kanssa.

Lisätietoa leiristä ja ilmoittautuminen: Talvilomakerho lapsille

Muut tapahtumat

Hiihtolomaviikolla myös muita tapahtumia järjestetään kaupungissa. Löydät kaikki tulevat tapahtumat Tapahtumat-listauksessa.

Luistelurata Gallträskillä

Järven vaihtelevasta jäätilanteesta johtuen kaupunki ei ylläpidä järvellä luistelurataa tai avantoa. Jäätilanteen salliessa on paikallinen asukasyhdistys Kole ry (Kauniaisten omaehtoisen liikkumisen edistäjät ry) aurannut järvelle luisteluun soveltuvan radan, jonka pituus on 1,4 km.

Voit seurata Kole ry:n ajankohtaisia päivityksiä Gallträskin luistelumahdollisuuksista Facebookissa.